De ce barbatii nu se simt in largul lor in preajma unui gay?

08 noiembrie 2012,
Vizualizari: 1.301, 1 azi

Intotdeauna, in liceu sau in facultate, colegii care aratau tendinte gay erau marginalizati de catre majoritatea puternic masculinizata. Poate ca principalul motiv este tocmai acela ca acesti baieti gay au starnit mereu invidii: ei si-au gasit in mod clar, evident si fara dubii sexualitatea si drumul in viata din acest punct de vedere, in timp ce pentru majoritatea baietilor tineri ea este incerta. Sa fii vazut, ca barbat, in compania unui asemenea individ efeminat, care gesticuleaza mult si se bataie de pe un picior pe altul… nu ti se pare flatant, tie, care vrei sa emani masculinitate.

 

Cel mai bun prieten al fetelor

Totusi, acest tip efeminat, mereu preocupat de arta, e inconjurat vesnic de femei. Cele mai frumoase, diafane si sensibile colege roiesc in jurul lui! E suficient ca el sa le strige pe nume, iar ele raspund, iradiind de fericire! E chiar enervant, nu-i asa?

Le tine de mana, le pupa pe obraz, le imbratiseaza. De tine par sa uite complet! Si inventeaza o mie de scuze sa aleaga alt loc decat cel de langa tine, la cantina. Asa ca e frustrant sa tot vezi zilnic cum mereu il aleg tot pe el. Asa ca nici nu mai stii ce sa crezi: sa-l invidiezi? E ok sa-ti doresti sa fii ca el? Nu cumva vrei si tu aceeasi viata pe care o are el? Ei bine, toate aceste intrebari incep sa te chinuie…

 

Oare a inceput sa-mi placa?!

Brusc te surprinzi gandindu-te la acest subiect, studiindu-l mai indeaproape. Ce-i cu mine? Oare chiar ma preocupa fenomenul? Si de ce ii caut compania? Sau cumva mi se pare mie, ori o cauta el pe a mea? Fiindca tu erai convins ca persoanele gay  petrec timp numai cu alte persoane gay. Si atunci, ce se intampla? Mai ales ca te-a acceptat atat de usor in preajma lui… Incepi sa te intrebi daca nu cumva tu esti cel care trimite semnale gresite… Si tot asa.

 

Homosexualitatea latenta

Aici e cheia: cele mai multe dintre fiintele umane sunt capabile de comportament homosexual. Multe dintre ele chiar au avut experiente homosexuale in copilarie sau foarte devreme, in tinerete. Sau, scenariul groazei, o parte au fost abuzati de catre o persoana de acelasi sex. Toate astea pot da nastere unor dubii serioase in ceea ce priveste propria homosexualitate.

Specialistul in domeniul acesta, gay si el, de altfel, pe nume Scott Bidstrup, explica: “Pentru mine este simplu: homosexualitatea inseamna ca prefer sa fiu cu barbati, nu cu femei, atat sexual, cat si emotional. Este ceea ce ma defineste ca homosexual. Asa ca… hei, toti cei care ati avut o data in viata o astfel de experienta… puteti rasufla usurati. Chiar daca v-a placut experienta respectiva, tot nu sunteti gay. Iar daca sunteti… nu cumva e o informatie prea importanta pentru viata si fericirea voastra, ca s-o ignorati complet? Ganditi-va bine…

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole