Cum sa iti dai seama daca te insala iubita

11 mai 2023,
Vizualizari: 33.300, 1 azi
Cum sa iti dai seama daca te insala iubita- sfatulparintilor.ro - pixabay_com - sexy-1188532_1280

Ti se pare ca ai intalnit femeia visurilor tale si totul pare ca este perfect.  Dar stii care sunt semnele pe care iubita ti le transmite, fara sa vrea, ca are pe altcineva?

Iata cateva aspecte pe care ar trebui sa le iei in calcul.

1. Telefoane din ce in ce mai dese

In ultima vreme primeste telefoane din ce in ce mai des si de fiecare data paraseste incaparea in care te afli si tu? Atunci cand vorbeste la telefon isi schimba vocea sau vorbeste mai incet? Ti se pare ca trimite SMS-uri cam des? Daca raspunsurile la aceste intrebari sunt DA, atunci ar putea sa fie un semnal de avertizare.

Citeste si: Ce sa faci cand te insala sotul. Sfatul psihologilor

2. Se intalneste mai des cu “prietenele” decat cu tine

In ultima vreme iesirile in oras sunt mai frecvente, iar tu nu o insotesti? Daca o intrebi unde a fost iti raspunde sec “Cu prietenele!”? Cum ti se pare raspunsul? Sincer? Daca este diferita fata de cum era pana acum, este un alt semnal ca s-ar putea sa te insele.

3. Merge la sala des si vine acasa fresh

Daca in ultima vreme ai constatat ca are un interes deosebit pentru a merge la sala, s-ar putea ca lucrurile sa nu fie chiar atat de roz pentru tine. Este posibil ca ea sa vrea sa fie in forma pentru altcineva, mai ales daca pana acum nu a dat niciodata atentie acestui aspect si nu a vorbit cu tine despre asta. Iar faptul ca vine fresh, ar putea fi de la dusul de dupa sala, dar ar putea fi si de la dusul de dupa sex.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole