Cum sa faci sex dupa divort

03 noiembrie 2016,
Vizualizari: 349, 1 azi
sex-dupa-divort

Divorțul poate zdruncina încrederea atunci când vine vorba de noi parteneri, dar poate oferi, de asemenea, „un contract” de viață nouă și o a doua trezire pe plan sexual. Aflați cum puteți să treceți peste obstacole.

Una dintre cele mai mari simțiri de la sfârșitul oricărei relații de durată este un sentiment de deteriorare a încrederii în sine. Să te dezbraci, obiceiuri mai puțin drăguțe sau alte lucrurile mici pe care le consideri defectele personale par să conteze mai puțin atunci când ești cu cineva de mai mult timp și chiar ajungi să te simți confortabil.

Este posibil să existe un efect indirect asupra încrederii în tine, pentru că atunci când ești cu aceeași persoană ani de zile, tu te comporți natural. Când începi o nouă relație, te simți incomod la început.

Este posibil să fii abătut, să simți o respingere sau să te simți în afara zonei de confort, însă agață-te de momentele de fericire și eliberare și vei observa că nu te vei mai simți prins sub greutatea unei relații grele, cu probleme.

Vezi mai mult pe Huff.ro

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole