Cum sa eviti o ejaculare prematura jenanta

02 iulie 2019,
Vizualizari: 9.805, 1 azi
Cum sa eviti o ejaculare prematura

Toata lumea stie ca ejacularea prematura ramane una dintre cele mai comune probleme sexuale la barbati. In cele mai recente studii de specialitate, s-a ajuns la concluzia ca 30% din populatia masculina la nivel global sufera de ejaculare prematura. Practic, vorbim despre imposibilitatea de a controla momentul ejacularii, fapt cauzat de elemente emotionale sau strict fizice, de la caz la caz. Cauza emotionala de multe ori rezulta dintr-o… prea exagerata si profunda gandire, vizibila mai ales la persoanele cu probleme de anxietate, vesnic anxioase chiar si atunci cand nu este cazul. In acest caz, o vizita la medic se impune imediat – desi marea majoritate a cazurilor anxioase sunt date de stres.

De fapt, stresul sta la baza majoritatii problemelor emotionale, fizice si psihice.

Recomandarea celor de la penis-pills-us.com: combateti-l cu o dieta sanatoasa, miscare, exercitii fizice si neaparat somn suficient. Cand iti eliberezi mintea si ea este si odihnita, reusesti sa obtii un echilibru si sa controlezi multe probleme, inclusiv cele legate de ejacularea prematura.

Asta in cazul in care nu discutam despre anumite probleme colaterale de sanatate sau pur si simplu de ordin ereditar, care iti dau organismul peste cap. Din nou, o vizita la medic si un set de analize recomandat s-ar impune, ca sa detectati si rezolvati impreuna eventualele cauze si ulterior sa eliminati problema ejacularii premature.

Ejacularea prematura ramane o problema foarte des intalnita si comuna a barbatilor.

Doar ca pentru orgoliul masculin asa ceva cu greu poate fi trecut cu vederea si acceptat. Dimpotriva, barbatilor li se pare atat de jenant, incat o astfel de situatie ajunge sa le afecteze intr-o mare masura respectul de sine. Dar, ca orice problema din lumea asta, ea poate fi combatuta si rezolvata, o data ce admiti ca o ai si ceri ajutorul pe marginea ei.

Nu in ultimul rand, sa nu uitam ca ejacularea prematura este si o problema de experienta sexula, totusi.

Daca vorbim despre barbatii foarte tineri, a caror experienta e minima sau lipseste complet, atunci devine extrem de dificil ca acestia sa reuseasca sa-si controleze emotiile si reactiile fizice intr-un raport sexual. De asemenea, prea mult avant poate duce catre o mare dezamagire. Ar trebui sa te bucuri oarecum echilibrat de situatie si astfel sa reusesti s-o controlezi. Ia-o usor, dozeaza-ti efortul si excitarea, astfel si rezultatele vor fi pe masura. Cheia sau secretul este sa ai o minte echilibrata si linistita, lipsita de orice factor de stres. O data ce te-ai eliberat mental, vei vedea ca si corpul va raspunde acestei stari, te va asculta si vei obtine rezultatul mult dorit: ejacularea controlata, exact cand iti doresti.

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole