Concepții care îți marchează negativ viața sexuală

30 octombrie 2017,
Vizualizari: 164, 1 azi

Există unele concepții care îți marchează negativ viața sexuală. Sunt lucruri din trecut, unele pe care ni le-am însușit chiar în copilărie sau adolescență. Ai crede că au trecut de mult acele timpuri. Totuși, ceea ce ai gândit atunci te influențează și acum. Uneori, nici măcar nu conștientizăm.

Fără să ne dăm seama, primim anumite informații voalate despre sex chiar din copilărie. Ne facem destul de repede o opinie despre corpul nostru, atingeri, nuditate și plăcere. Cu timpul, ne formăm o opinie și în ce privește sexualitatea. Gândește-te la care sunt primele mesaje pe care le-ai primit despre acest subiect și cum te influențează ele și acum. Printre ele, s-ar putea strecura și niște concepții care îți marchează negativ viața sexuală.

Ai putea avea ideea că nu poți avea orgasm și chiar să nu reușești să ai. Te-ai putea gândi că sexul este ceva urât, așa încât să ai rețineri chiar și după ani întregi de căsnicie. Există femei care se gândesc că trebuie să arate perfect ca să-și poată să-și satisfacă partenerul. Există atâtea și atîtea păreri preconcepute care îți marchează negativ viața sexuală.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

 

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole