Concediu de la relatie

04 februarie 2016,
Vizualizari: 241, 1 azi

Poate suna urat, dar uneori este bine sa iei pauza de la relatie si sa pleci 2-3 zile sa te relaxezi. Sa intrii in contact cu oameni noi, pareri noi, experiente de viata noi. Sigur ai avea tendinta sa suni ,,acasa,, pentru linistea celuilalt, sa il/o asiguri ca esti bine.

Pauza inseamna chiar pauza. O cafea prelungita, plimbare prin natura, sa respiri din toti plamanii aerul, relaxarea si viata din jurul tau. Pauza inseamna telefon inchis, laptop inchis, radio inchis. Nu poti sa te relaxezi cand afli de utimul acident de pe DN-u, de extravaganta lui X si demisionarea lui Y din nu-stiu-ce partid.

O relaxare corecta se simte in momentul cand ai umerii usurati, stomacul nu mai croncane si zeul/zeita sexuala din tine este pe modul „Zen”.

Poate fi dificil pentru cel/cea ramasa acasa sa nu aibe contact cu tine, insa…. ii face bine si lui. Poate sa analizeze mai bine momentele placute impreuna, sa isi faca o idee despre viitorul cu sau fara persoana plecata in ,,concediu,, .

Nu spun ca este o activitate care trebuie facuta des, dar in relatiile de lunga durata, sau in casnicii, odata pe an sau la doi ani, ar prinde foarte bine.

Sigur ati ras la filmele americane in care baietii au seara lor de poker iar fetele seara de iesit in club. Este una din metodele de relaxare care iti da concediu de la relatie, tocmai prin faptul ca este urmarea unei discutii serioase in cuplu, cu decizi luate de comun acord, cu activitati care relaxeaza persoanele in cauza.

Citeste continuarea aici.

Cuvinte cheie: ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole