Cele mai dese 10 minciuni ale femeilor, in cuplu

18 septembrie 2019,
Vizualizari: 24.445, 1 azi

Desi se spune ca barbatii mint mai mult, femeile sunt si ele la fel de “specialiste”.

 

Iata cele mai dese minciuni pe care femeile le spun in relatia de cuplu.

 

1. Imi place familia ta

Femeile au abilitatea de a se adapta mai usor in relatia cu socrii, insa cele care nu reusesc asta incearca sa minta. Nu e foarte diplomat sa-i spui partenerului ca nu-ti place de parintii lui, asa ca aceasta este cea mai la indemana manciuna.

 

 

2. Nu sunt geloasa

La acest capitol, unele femei mint pentru ca partenerul sa nu intre in defensiva, nu vor sa para nesigure si disperate. Asa ca mint, desi sufletul lor este ros de gelozie.

 

 

3. A fost incredibil

Aceasta minciuna este spusa dupa o noapte nereusita de amor. Ca sa nu-i strice partenerului stima de sine, unele femei aleg sa minta si, astfel, sa-l incurajeze.

 

 

4. Sunt bine

Acesta este raspunsul pe care cei mai multi dintre barbati il primesc dupa ce le intreaba pe partenerele lor de ce sunt suparate. Acest “sunt bine” are insa multe intelesuri: “n-am chef sa-ti explic”, “sunt prea suparata ca sa-ti dau explicatii”, de exemplu.

 

 

5. Sunt gata imediat

Fie ca urmeaza sa plecati la magazin sau la o petrecere, femeile sunt gata “imediat”. Numai ca acest imediat are unitati de masura diferite de la femeie la femeie. Barbatii nu inteleg cat de complicat este sa fii femeie, cate creme, make-up si produse de styling sunt utilizate pentru ca sexul frumos sa fie cu adevarat frumos.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole