Ce trebuie sa stii despre prezervative

21 octombrie 2019,
Vizualizari: 2.413, 1 azi
despre prezervative

In lume, in fiecare zi, peste un milion de oameni contracteaza o boala cu transmitere sexuala. Peste 5.700 dintre aceste cazuri sunt infectii cu virusului HIV, virusul care genereaza boala SIDA, potrivit informatiilor oferite de Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Prezervativul reduce riscul contractarii unei boli cu transmitere sexuala cu pana la 80%. Iata ce trebuie sa stii despre prezervative.

  1. La nivel global este nevoie de aproximativ 18 miliarde de prezervative.
  2. Un act sexual dureaza, in medie, 7,3 minute. Consecintele sexului neprotejat pot dura o viata. De aceea este foarte importanta calitatea prezervativelor folosite.
  3. Daca este utilizat in mod regulat si corect, rata eficacitatii unui prezervativ poate ajunge si la 98%.
  4. Cumparatorii pot alege dintre peste 18 tipuri de prezervative, intr-o varietate de marimi, culori, texture, mirosuri, arome, forme.
  5. In timpul procesului de productie, toate prezervativele sunt testate electronic si sunt supuse si altor teste de calitate, pentru a putea fi puse pe piata.
  6. Prezervativele sunt impachetate manual.
  7. Pentru a putea realiza prezervative, producatorii trebuie sa indeplineasca mai multe cerinte ale UNFPA, o organizatie a Natiunilor Unite care se ocupa cu sanatatea reproductiei. Procesul dureaza intre 3 si 12 luni.
  8. Incepand din anul 2001, peste 70 de fabrici au cerut UNFPA autorizarea. Dintre acestea 26 au intrat in faza de precalificare. Doar 14 producatori au obtinut o licenta pe termen lung pentru producerea de prezervative.

Sursa: huffingtonpost.com

Imagine de Bruno Glätsch de la Pixabay

Cuvinte cheie: ,

Gradinita
Blossom Salon
minimax
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole