Ce trebuie sa stii despre jucariile sexuale si cum sa le folosesti corect

09 martie 2023,
Vizualizari: 6.192, 1 azi
Ce trebuie sa stii despre jucariile sexuale

In zilele noastre nu poti intra in nici o farmacie fara sa vezi tot felul de articole “adjuvante” si promitatoare de placeri garantate, mai ales pentru femei, in scopul de a le ajuta sa se autorelaxeze singure, acasa.

Patty Brisben este o pasionata a fenomenului placerii la femei, autoare a mai multor studii in domeniu sexual si, deci, a studiat indeaproape si zona jucariilor sexuale. Site-ul www.essence.com reda un interviu explicativ al lui Brisben.

1. Ce le-ai spune femeilor care inca sunt jenate sa-si achizitioneze propriile jucarii sexuale?

Brisben: Sa le iasa din cap o data pentru totodeauna ideea conform careia fetele cuminti nu cumpara vibratoare. Le spun tuturor femeilor ca au dreptul la o viata sexual asa cum si-o doresc! Este bine sa fie constiente de propria lor putere si sa constientizeze ca pot prelua controlul asupra propriei sexualitati.

2. Ce ar trebui sa stie atunci cand merg sa-si cumpere o jucarie sexuala?

Brisben: Inainte de a cumpara orice fel de articol, trebuie sa stii ce fel de stimulare prefera, in functie de asta faci o alegere. Odata ce ai stabilit ca iti place stimularea clitoridiana, vaginala, sau a punctului G, – aici articolele se ramifica in mai multe optiuni. Citeste instructiunile de folosinta si apasa fara teama pe butonul de start, sa vezi cum vibreaza. Ai dreptul sa stii ce cumperi, doar. Si ai dreptul sa te simti bine sau asa cum iti doresti!

Citeste si: 8 lucruri bizare pe care nu le ştiai despre jucăriile sexuale

3. Exista anumite jucarii sau produse sexuale care ar trebui evitate in mod categoric? De ce?

Brisben: Trebuie sa iti stii propriile limite, e foarte important. Singurele produse care ar trebui evitate sunt acelea care iti produc disconfort, din punct de vedere fizic sau emotional, deopotriva. Iar daca esti intr-o relatie, e important ca si partenerul tau sa agreeze jucaria respectiva.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole