Ce strica instant cheful de sex. Cum sa remediezi problema

07 noiembrie 2018,
Vizualizari: 2.228, 1 azi
Cele mai bune zodii in dormitor

In sfarsit ai intalnit persoana visurilor tale. Mai mult, ai putea crede ca aceasta persoana este sufletul tau pereche. Nu doar ca esti indragostit/a ci simti pasiunea asa cum nu ai mai trait-o niciodata.

Insa aceasta faza – numita de obicei luna de miere – nu este permanenta in relatia de cuplu. Poate dura o luna, un an etc.

Si apoi ce se intampla?

Odata ce ti-ai dat seama ca focul s-a stins, ce-ti ramane de facut?

In primul rand este important sa intelegi de ce luna de miere este atat de minunata pentru a avea o privire de perspectiva. Atunci cand intalnesti un/o nou/a partener/a te comporti exemplar (la fel si el/ea) pentru ca abia incepeti sa va cunoasteti si sa va simtiti din punct de vedere al dinamicii romantice. Fiecare incearca sa-si dea seama ce vrea celalalt si, prin urmare, va ajustati comportamentul.

Apoi, in mod inevitabil, se instaureaza o anume stabilitate in relatie, care pana la urma are farmecul sau. Incepeti sa va simtiti confortabil in prezenta celuilalt. De acum nu mai este mult pana la aparitia rutinei in viata voastra.

 

Pe scurt, nu dureaza mult pana sa fie stabilit un „sistem relational” intre voi.

 

Sistemele incep devreme pentru ca fiecare persoana aduce in dinamica relatiei propriile rani emotionale (precum cele din copilarie). Ca urmare, fiecare persoana reactioneaza, de obicei, intr-un fel propriu protectiv pentru a evita sentimentele dureroase. Spre exemplu, barbatul ar fi putut fi invatat in copilarie sa-i faca pe ceilalti responsabili pentru sentimentele lui, precum tatal si mama sa. Mai mult, sa fie obisnuit sa primeasca, precum unul dintre parintii lui, fara ca el sa ofere suport celorlalti si in special iubitei lui.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole