9 etape prin care trece orice relatie de cuplu

09 decembrie 2022,
Vizualizari: 30.132, 1 azi
etape prin care trece orice relatie de cuplu

Fiecare relatie e unica si fiecare experienta amoroasa traita nu seamana cu alta, de-a lungul vietii noastre. Fiecare dintre noi traim, in viata, un numar de relatii, toate foarte diferite intre ele. Totusi, exista anumite etape certe prin care trece orice raport intre doi parteneri.

Etapele acestea sunt, practic, ca un test de durabilitate prin care trec cei doi parteneri in relatia lor. Daca oricare dintre aceste etape esueaza, in mod automat va esua si relatia. Nu o data ni s-a intamplat sa avem in fata ochilor un exemplu de cuplu care parea ca se intelege perfect, iar cativa ani mai tarziu sa aflam, despre acelasi cuplu, ca s-a destramat.

Afla si tu in ce etapa a relatiei tale esti si cum decurge raportul cu partenerul tau de viata, asa cum cred specialistii de la Lovepanky.com.

Etapa nr 1: Dragostea nebuna

Este primul stadiu al fiecarei relatii, care incepe cu o puternica atractie fata de partener. Amandoi sunteti puternic atrasi sexual unul de celalalt si va doriti sa stati in compania celuilalt. In aceasta etapa amandoi ignorati eventualele nereguli si vedeti doar jumatatea plina a paharului.

Etapa nr 2: Intelegerea

In aceasta etapa partenerii incep sa se cunoasca cu adevarat. Aveti conversatii lungi si vreti sa va cunoasteti cat mai mult. Vorbiti despre trecutul vostru, familii, relatii, ce va place si ce nu va place, si tot ce va defineste. Totul pare romantic si frumos.

Etapa nr 3: Disonantele

Etapa aceasta vine dupa cateva luni de fericire deplina si coincide cu primele momente de cearta care au loc in cuplu. Este momentul in care partenerii se vad nevoiti sa faca fata primelor lor conflicte.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole