8 semne care indică finalul relaţiei de cuplu

12 mai 2023,
Vizualizari: 21.748, 1 azi
semne care indică finalul relaţiei de cuplu

Relaţiile de cuplu sunt foarte complicate şi complexe. La început, relaţiile de cuplu sunt amuzante şi pline de pasiune, pe măsură ce timpul trece, diferenţele dintre voi devin tot mai serioase, iar lucrurile pot lua o întorsătură rea.

Dacă aveţi cea mică îndoială că relaţia de cuplu se află în pericol, aceste 8 semne vă vor ajuta să luaţi o decizie care să limitaţi pierderile şi să vă ajute să nu mai pierdeţi timp încercând să resuscitaţi o relaţie moartă.

1. Te gândeşti adesea la viitor fără să o/îl incluzi şi pe ea/el

În cazul în care te surprinzi adesea visând la perioada în care erai singur/ă, la relaţiile din trecut sau te gândeşti că ai putea ieşi cu noi femei/bărbaţi toate aceste semne indică faptul că relaţia voastră este pe final.

2. Niciunul dintre voi nu poate lăsa trecutul în trecut

În cazul în care nu vreţi să uitaţi neînţelegerile din trecut şi de fiecare dată când aveţi o dispută le folosiţi pentru a vă răni reciproc este clar că nu veţi mai fi mult timp împreună. Dacă nu învăţaţi amândoi să iertaţi şi să uitaţi greşelile făcute în trecut este timpul să puneţi punct şi să o luaţi fiecare pe drumul său.

Citeste si: 7 zone erogene ascunse ale barbatilor

3. Nu mai comunicaţi unul cu celălalt

În zilele de început ale relaţiei, voi doi vorbeaţi despre absolut orice. Acum nici măcar nu-i mai trimiţi un sms, nu-i răspunzi la telefon şi ai început să ignori încercările ei de a te contacta.

4. Relaţiile sexuale s-au oprit

Iubita ta nu mai vrea să faceţi amor? Întotdeauna îţi spune că nu are dispoziţia necesară sau că este tot timpul obosită? Dacă nici măcar nu-ţi mai aduci aminte când a avut loc ultima partidă de amor de obicei este un indiciu că pasiunea care exista între voi a dispărut demult.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole