8 incidente jenante in timpul unei partide de sex

03 decembrie 2020,
Vizualizari: 29.190, 1 azi
incidente jenante in timpul sexului

Unul vrea, altul nu

Iata un motiv serios de liniste apasatoare in dormitor. Indiferent cine refuza o partida de sex, celalalt trebuie sa inteleaga ca asta nu inseamna „Nu ma mai iubeste!”. Intr-o relatie de cuplu, partenerul trebuie sa inteleaga ca este Ok sa spui Nu sexului, indiferent de motiv, spune dr. Buehler. Si cum tonul face muzica, refuzul nu trebuie sa fie categoric, cu o voce grava, ci suava, eventual cu sugestia ca in cateva zile sa fiti pregatiti amandoi pentru o partida de amor.

Striga numele altcuiva

Ce faci daca in timp ce faci sex cu sotia/sotul strigi numele iubitului(ei) din liceu? Creierul este un organ foarte sensibil, mai ales in timpul sexului cand esti cel mai putin apt sa gandesti inainte sa vorbesti, spune dr. Carle. Daca ti se intampla, cu siguranta vei rani sentimentele celuilalt, insa trebuie sa-l asiguri de dragostea ta totala si sa invoci o fantezie pe care o aveai in minte.

Intra copilul in camera

Un moment de care toti parintii se tem. Imaginati-va un pusti de 5 ani venind somnoros in camera parintilor sa ceara apa. De obicei, copiii sunt confuzi in ceea ce priveste sexul si de cele mai multe ori crede ca parintii se cearta sau isi fac rau. In loc sa-l trimiteti imediat la culcare, eventual si pe un ton rastit, explicati-i imediat ca mami si cu tati au momente in care isi arata dragostea si ca ceea ce a vazut el fac toti oamenii casatoriti, explica dr. Buehler. O alta varianta ar fi ca data viitoare sa incuiati usa.

Zgomote stanjenitoare

Sexul nu e perfect ca la Hollywood, spune Debby Wade, consilier marital. Incontinenta, zgomote stanjenitoare, balonare toate pot spulbera romantismul pe care-l presupune o partida de amor. Cate femei n-au experimentat senzatia de aer prins in vagin care duce la producerea unui zgomot asemanator eliminarii de gaze. E asa de comun, incat sunt raritati doamenele care n-au trait senzatia. Trebuie pur si simplu sa faci glume pe seama experientei neplacute si sa treceti amandoi repede peste momentul stanjenitor.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole