7 semne ca barbatul tau te va iubi mereu

26 octombrie 2018,
Vizualizari: 1.462, 1 azi
cuplu - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - couple-2245539_1920

Barbatii au deseori o reputatie proasta in ceea ce priveste fidelitatea. In realitate, insa, cand barbatul intalneste persoana cu care isi va dori sa petreaca restul zilelor, nu va avea nicio problema cu fidelitatea.

 

Iata 7 semne ca barbatul tau te va iubi mereu.

 

  1. Este devotat relatiei

Sa fii acolo la bine, este usor. Dar sa fii acolo cand lucrurile sunt mai putin placute e un semn bun. Barbatii adevarat nu dau bir cu fugitii la primul obstacol aparut in relatie, inteleg ce este important si vor face tot ce pot pentru ca relatia sa functioneze.

 

 

  1. NU evita problemele

Barbatul care vrea sa continue relatia, nu va tine in el toate emotiile pentru ca, la un moment dat, sa explodeze, ci va vorbi deschis de fiecare data cand va aparea o problema. Va intelege ca nu problemele definesc relatia si va dori colaborare cu partenera in rezolvarea acestora.

 

 

  1. Este atent la detalii

Un barbat care este atent sa pastreze curatenia in casa, care te ajuta la cumparaturi, care nu s-ar uita niciodata la un film fara tine, este cel care va fi alaturi de tine toata viata.

 

 

  1. Este inteligent si intelept

Nu vei regreta ca ai ales un astfel de barbat. Va vedea lucrurile obiectiv, va analiza si iti va da sfaturi bune, va fi alaturi de tine si nu te va trata cu clisee. Va incerca sa gaseasca solutii la problemele tale si te va sustine sa depasesti obstacolele care iti apar in casa.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

codul
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole