7 lucruri pe care femeile le considera infidelitate. Le faci si tu?

24 mai 2018,
Vizualizari: 1.005, 1 azi
cuplu adulter De ce nu vor unele femei sa faca sexinselat - sfatulparintilor.ro - pexels-photo-202026

Nu doar sexul cu o alta persoana poate fi considerat infidelitate. Femeile au o lista cu multe alte situatii pe care le considera inselat.

 

Iata care sunt acestea. Le-ai facut si tu?

 

 

  1. Ai profil activ pe un site de matrimoniale

Site-urile pe care se intalnesc persoane singure pot fi o optiune atunci cand iti cauti jumatatea. Dar dupa ce ai intalnit pe cineva si ai si o relatie, nu ar mai exista justificare pentru pastrarea profilului pe aceste site-uri, cu atat mai mult sa-l actualizezi periodic.

Potrivit unui sondaj realizat de Mens’Health, 70% dintre femei considera acest lucru drept infidelitate.

 

 

  1. Esti emotional atasat de o alta persoana

Potrivit sondajului mentionat mai sus, 61% dintre persoanele chestionate au considerat ca nu e nevoie de contact fizic cu o alta femeie ca sa fii infidel. Faptul ca te gandesti constant la o alta te face la fel de vinovat. Poti avea o multime de prietene la care sa apelezi pentru suport emotional, insa atunci cand persoana cu care ai o relatie nu mai este confidentul tau numarul 1, ar trebui sa-ti ridici semne de intrebare.

 

 

  1. Flirtezi in mesaje

Putin sub 60% dintre femeile chestionate au considerat ca purtarea unor discutii siropoase pe SMS sau alte forme de mesagerie cu o alta persoana este un fel de infidelitate. Ti poate parea ca este “distractie” sau “amuzament”, insa acest tip de mesaje incalca granita fidelitatii. Analizeaza ce sta in spatele dorintei de a flirta cu o alta femeie. Daca simti ca relatia in care esti implicat nu e ceea ce ai nevoie, mai bine opreste-o. Daca simti ca relatia merita continua, atunci opreste flirtul cu alte femei.

 

 

  1. Mergi la intalnire cu alte femei

Infidelitate este considerata si intalnirea cu o alta femeie. Daca nu este o intalnire de afaceri, atunci orice iesire cu o femeie este riscanta si considerate infidelitate de mai mult de 40% dintre femeile chestionate.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole