6 semne ca vrea sa te paraseasca

05 august 2019,
Vizualizari: 54.637, 1 azi
semne ca vrea sa te paraseasca - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - black-and-white-4140789_1920

In cazul in care incepi sa observi lucruri care nu sunt in regula in relatia voastra, nu astepta. Fa ceva pentru a le repara!

1. Isi schimba comportamentul fata de tine

Fiecare om trece prin unele perioade mai dificile. Dar cand comportamentul se schimba in mod evident si deviaza de la normalitate, ceva e in neregula. S-ar putea ca aceste modificari sa apara ca un comportament pasiv-agresiv, o reducere a comunicarii sau o dorinta de a te exclude din planurile lui.

2. E distant emotional

Cand nu-ti mai spune ca te iubeste, ceva e in neregula. Dar una dintre cele mai mari probleme in ce priveste distantarea emotionala consta in faptul ca aceasta nu apare in mod evident. Aproape intotdeauna, aceasta distantare inseamna o schimbare a sentimentelor si o deconectare din relatie.

3. E mai mereu iritat

In orice relatie, certurile sunt absolut normale. Dar, cand cineva cauta mereu un motiv de cearta, fara un motiv aparent, nu inseamna altceva decat ca incearca sa se distanteze. Asta s-ar putea sa fie din cauza ca persoana in cauza se simte vinovata pentru ca se gandeste la despartire sau ca a ajuns in punctul in care este foarte dezamagita de relatie.

4. Nu te mai atinge

Daca ati inceput sa faceti sex din ce in ce mai rar, e limpede ca scartie ceva in relatia voastra. Contactul fizic este o manifestare exterioara a sentimentelor. Cand se reduce numarul partidelor de sex si apar tot felul de scuze pentru a le evita, e foarte probabil ca partenerul se pregateste sa te paraseasca… sau ca te insala!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole