Ultimele

6 mituri sexuale care te pot baga in belele

Relatii & Cuplu » Probleme sex » 6 mituri sexuale care te pot baga in belele
mituri sexuale care te pot baga in belele - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - portrait-4785979_1920

Informatiile despre sex circula cu o repeziciune demna de secolul vitezei in care traim. Totusi, nu tot ce citesti este si verificat.

Iata 6 mituri sexuala care te pot baga in belele.

Nu poti ramane insarcinata daca practici sexul oral

Este, poate, topicul cel mai inselator printre tinerii (baieti si fete) de astazi. Asadar: femeile NU pot ramane insarcinate daca practica sexul oral, nici chiar atunci cand inghit lichidul seminal.

DAR, se pot imbolnavi in timpul practicarii acestei forme de sex de clamidia, herpes si gonoree. Prin urmare, protejeazati-va folosind un prezervativ/folie atunci cand faceti sex oral.

4 mituri despre sex demolate

Alcoolul te face mai puternic si mai bun in pat

Este posibil sa-ti fi trecut pe la urechi faptul ca barbatii se descurca mai bine in pat dupa un pahar doua de alcool, lucru DELOC adevarat. Atunci cand se afla sub influenta bauturilor alcoolice, este dificil pentru oricine sa ia decizii inteligente, chiar si cand vorbim despre sex. Alcoolul ii poate determina pe barbati sa-si asume riscuri, ca de exemplu sa faca amor inainte de a fi pregatiti sau, in cazul femeilor, sa se culce cu o persoana care in realitate nici macar nu le place. De asemenea, consumul de alcool nu va imbunatati experienta sexuala. S-ar putea ca a doua zi chiar sa regreti ca ai facut amor.

Prezervativul poate fi inlocuit cu pungi ori ambalaje de plastic sau alte obiecte de acelasi fel

Unii barbati au folosit astfel de obiecte, precum punga de plastic, pentru a inlocui prezervativul sperand ca asa se vor proteja fie de boli cu transmitere sexuala sau ca femeia sa nu ramana insarcinata. Insa nimic nu poate inlocui prezervativul.

Testiculele barbatului vor exploda daca NU face sex

Unii barbati sustin ca daca nu fac dragoste, testiculele lor vor exploda. Nu este adevarat. Lipsa sexului nu creeaza nicio rana nici in cazul barbatilor si nici al femeilor. Barbatii produc sperma tot timpul. Daca nu ejaculeaza, lichidul seminal va fi absorbit in corp. Ejacularea poate avea loc si daca viseaza sau se masturbeaza. Ceea ce inseamna ca nu este necesar sa faca sex.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 2 noiembrie 2023