5 tipuri de barbati pe care femeile n-ar trebui sa le ocoleasca

12 iulie 2019,
Vizualizari: 12.389, 1 azi
tipuri de barbati

In anii de facultate nu intalnesti, de cele mai multe ori, cei mai interesanti dintre barbati. Poate fi destul de greu sa-i alegi pe cei care merita.

 

Iata 5 tipuri de barbati pe care femeile n-ar trebui sa le ocoleasca.

 

 

1. Tipul diferit

Unul dintre lucrurile pozitive cand este vorba despre facultate este ca te poti intalni cu oameni care provin din medii diferite comparativ cu al tau. Daca esti o fata care provine dintr-un orasel mic din provincie, atunci iesirile in oras cu un tip dintr-un oras mai mare poate fi incitanta. Studentii straini, tipii carora le plac alte genuri muzicale sau acei barbati care au crescut intr-un cartier exclusivist au o perspectiva unica in ceea ce priveste viata, iar diferentele in cauza te pot ajuta sa te dezvolti. Imbratiseaza diferentele. Ar fi o mare greseala sa eviti relatiile inter rasiale din cauza diferentelor mari dintre voi, pentru ca poti avea probleme si cu un barbat care vine din acelasi mediu cu tine. In plus, exista ceva aproape electrizant in legatura cu conectarea cu cineva care nu este ca tine.

 

 

2. Barbatul care este pregatit pentru o relatie pe termen lung

Acest tip iti face cunostinta cu toti prietenii lui si este gata sa-si schimbe statusul pe retelele de socializare. In vreme ce toate acestea te-ar putea speria, mai ales la inceput, acest barbat ofera ceva ce nu poate lipsi din nicio relatie sanatoasa: stabilitate. Dorinta lui de a se implica intr-o relatie serioasa il face sa fie alaturi de tine cand ai inima zdrobita, sa te sune cu constinciozitate si sa-ti ofere un umar pe care sa te sprijini. Ar trebui sa fii mandra de eforturile pe care le face pentru a-ti intra in voie si sa profiti de ocazie.

 

 

3. Domnul actiune

Stie exact ce vrea de la viata si face tot ce este nevoie spre a-si atinge obiectivul in timp ce prietenii lui stau si se uita la fotbal. Ambitia nu dispare din caracterul unei persoane asa ca te poti astepta ca acest barbat sa fie serios si orientat catre obiective in orice aspect al vietii lui. Ai putea fi si tu unul dintre scopurile urmarite? Daca domnul actiune te vrea, atunci vei sti asta. Ca bonus, in urmatorii ani el va fi unul dintre acei oameni de afaceri sexy imbracati intr-un costum.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole