5 obiceiuri care iti pot distruge relatia de cuplu

17 noiembrie 2018,
Vizualizari: 9.529, 1 azi
problemesex- obiceiuri care iti pot distruge relatia de cuplu

3. Prea mult timp petrecut la parinti

Nimeni nu are nimic impotriva sa petreci timp cu parintii tai, insa cand acesta afecteaza timpul pe care ar trebui sa-l petreci cu partenerul atunci nu este cea mai fericita alegere. Sotul sau sotia se va simti automat trecut(a) pe linia a doua, si nimanui nu-i convine sa se simta in plus intr-o relatie, chiar daca in acest caz este vorba despre socri. Odata ce te-ai casatorit familia ta este partenerul de viata, el trebuie sa fie pe primul loc si nimeni altcineva.

 

4. Uiti de gesturile marunte

Micile semne de afectiune tin relatia. O cina romantica, un buchet de flori, un cadou marunt, un sarut, o imbratisare, o atingere, toate acestea tin vie relatia. Nu ai nevoie de cadouri scumpe pentru a-ti arata dragostea.

 

 

5. Critici excesiv si faci tot timpul glume acide

Daca obisnuiesti sa dai vina pe toata lumea, mai putin pe tine, daca obisnuiesti sa critici pe oricine iti iese in cale si mai ales pe sot(ie), daca faci tot timpul glume pe seama celorlalti, si mai ales pe seama partenerului de viata, ar fi cazul sa renunti la aceste obiceiuri. Critica excesiva reduce increderea de sine, iar un partener cu o incredere de sine scazuta va cauta “salvarea” in alta parte.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole