5 nepotriviri sexuale care afecteaza calitatea actului sexual

18 noiembrie 2018,
Vizualizari: 19.574, 1 azi
problemesex.ro - sondaj despre sex -dreamstime.com

Nepotrivirea sosetelor nu e asa de grava. Nepotrivirea sexuala, insa, este. Site-ul Menshealth.com ne ofera un top 5 al celor mai des intalnite situatii de nepotrivire sexuala. Actioneaza si gaseste calea de comunicare cu fiecare femeie in parte, asadar!

 

1. Ea se excita incet si greu, tu arzi in flacari

Bineinteles ca mereu exista o diferenta de ritm intre parteneri, dar aici vorbim de diferente suparatoare. Nu lasa ca ele sa se instaleze: spune-i ceva sexy la ureche si vei vedea cum corpul ei reactioneaza imediat, transmitand semnalele de excitare la creier, care va determina lubrifierea vaginala.

 

 

2. Tie iti place sa vorbesti deochiat, dar ea e foarte timida

Oricum, nu trebuie sa presupui asta doar daca o vezi ca tace. Cateodata femeile nu vor sa vorbeasca, doar pentru ca vor sa se concentreze mai bine asupra senzatiilor lor. Dar asta nu inseamna ca-i displace ca tu s-o faci. Incearca sa-i gasesti preferintele, intreab-o ce i-ar placea sa-i faci sau ce i-ar placea sa auda.

 

 

3. Tu faci mereu primul avansurile

Femeile, in mod subconstient si instinctiv au nevoie de un fel de permisiune ca sa preia conducerea. Asa ca o poti incuraja, spunadu-i cat ti-ar placea ca ea sa conduca jocul in seara aceasta. Si tu e bine sa inregistrezi orice comentariu al ei despre sex – care, de obicei, e o informatie importanta despre ce si cum i-ar placea sa se intample.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole