5 mituri despre orgasm, total neadevarate

18 septembrie 2018,
Vizualizari: 10.400, 1 azi
sfatulparintilor.ro-sex-horoscop

Cand este vorba despre orgasm lucrurile sunt putin complicate, mai ales in cazul femeilor. Uneori, vrei cu tot dinadinsul sa ai orgasm insa cu cat te straduiesti mai tare cu atat de indepartezi de momentul respectiv. Iar uneori ajungi la climax cand te astepti mai putin.

 

Iata cateva dintre ideile preconcepute despre orgasm, care sunt total neadevarate.

Elimina-le si viata ta sexuala va cunoaste imbunatatiri.

 

1. Femeia are nevoie de stimulare clitoriala pentru a ajunge la orgasm

Clitorisul a capatat, pe buna dreptate, reputatia Sfantului Graal al metodelor prin care o femeie poate ajunge la orgasm. Este un centru plin de sensibilitate cu multe terminatii nervoase. Insa doar pentru ca o femeie poate experimenta climaxul dupa o stimulare manuala a clitorisului nu inseamna ca asta este singura cale de a trai experienta. Orgasmul feminin poate fi de diferite feluri (clitorial, vaginal – prin faimosul punct G – sau combinat).

 

 

2. Orgasmul simultan este obligatoriu

Nu te poate invinovati nimeni daca consideri ca orgasmul simultan apare in multe relatii pasionale si ca este semnul ca tu si partenerul/a ta va sincronizati perfect. Pana la urma acest lucru este prezentat in mai toate filmele romantice. In realitate insa, orgasmele simultane nu sunt atat de comune si nu apar atunci cand se aliniaza planetele. De fapt, de cele mai multe ori este nevoie ca unul dintre cei doi sa se controleze si sa astepte putin astfel incat ambii sa aiba orgasm in acelasi timp.

 

 

3. Barbatii nu pot avea orgam multiplu

Cine n-a auzit de gluma potrivit careia femeile sunt atat de norocoase pentru ca pot avea orgasm multiplu? Adevarul este, insa, ca definitia acestui termen este destul de vaga. Adevarul este ca un barbat este limitat fizic in cazul ejacularii, dar asta nu inseamna ca nu poate fi excitat in mod repetat, exact ca femeile. In plus, exista barbati pentru care perioada dintre doua partide de sex poate fi extrem de scurta (iar in acest timp pot sa se concentreze pe satisfacerea partenerei).

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole