4 mituri despre sexul in timpul casniciei

14 decembrie 2018,
Vizualizari: 11.095, 1 azi
mituri despre sexul in timpul casnitiei - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - garter-belt-255107

Sexul a fost lasat pe pamant cu mai multe scopuri: placere, intimitate, procreere, sanatate fizica si emotional. S-a demonstrat stiintific! Sexul reduce stresul si oamenii care fac sex mai des traiesc mai mult.

 

Iata 4 mituri despre sexul in timpul casniciei.

 

1. Sexul in timpul casniciei este plictisitor

Poate fi plictisitor daca te gandesti ca ai acelasi partener de fiecare data cand faci sex. Insa, cercetatorii spun ca persoanele care au o buna comunicare si interese comune sunt mult mai satisfacuti de viata lor sexuala. Cu cat aveau o relatie de mai lunga durata, cu atat legaturile dintre ei erau mai puternice. Sexul in cadrul mariajului ii face pe oameni mai deschisi, mai liberi sa-si exprime nevoile si dorintele. Respectati-va reciproc si incercati sa nu aduceti in dormitor ceva care sa-l faca pe celalalt sa se simta dezonorat.

 

 

2. Faci sex mai des daca esti casatorit

Vestea buna este ca sunt momente in care vei face sex mai des. Vestea proasta este ca vor si momente in care nu vei face sex deloc. Sunt cupluri care fac sex de trei-patru ori pe saptamana. Sunt cupluri care fac mai des sau mai rar. Atat timp cat in cuplu exista armonie si intelegere, de cate ori pe saptamana faci sex este mai putin important.

 

 

3. Dupa ce apar copiii, adio sex

Dupa nastere, corpul femeii se schimba. Sunt femei care isi mai pierd din dorinta sexuala si astfel ajung sa faca mai putin amor, insa sunt femei carora libidoul le creste si atunci sunt mai “doritoare”. Partenerii trebuie doar sa se inteleaga si sa-si respecte reciproc nevoile. Desigur, in timpul sarcinii si dupa nastere, femeia sufera transformari hormonale care o epuizeaza la propriu si cheful de sex poate lipsi. Insa lucrurile se regleaza dupa un timp. Asadar, sexul dupa aparitia copiilor nu este inexistent, ci doar isi schimba programul.

 

 

4. Trebuie sa stii ce faci

Acest mit apare in randul celor care se “pastreaza” pana in noaptea nuntii. Nu trebuie sa stii ce sa faci. Cu cat petreci mai mult timp in intimitate cu partenerul de viata, cu cat vorbesti mai mult si mai deschis despre dorinte si fantezii, cu atat va fi mai usor sa le pui in aplicare.

 

 

Sursa: Marriedandyoung.com

Cuvinte cheie: ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole