4 greşeli pe care le fac femeile în relaţiile de cuplu

01 mai 2019,
Vizualizari: 7.442, 1 azi
greşeli pe care le fac femeile

Femeile cred că bărbaţii sunt oricând gata de sex, indiferet de loc şi timp, iar aceste aşteptări au repercusiuni negative asupra relaţiilor de cuplu

Pe măsură ce o relaţie progresează femeile n-ar trebui să presupună că bărbaţii sunt asemănători câinilor lui Pavlov: că vor sex imediat ce aud clopoţelul sunând. Odată cu trecerea timpului mentalul devine mult mai important decât fizicul, iar dorinţa sexuală începe în cap.

Este adevărat totuşi, că bărbaţii tineri sunt oricând gata pentru o partidă rapidă, însă după depăşirea vârstei de 30 de ani, presiunea imensă din alte arii ale vieţii precum cariera, îi face mai puţin receptivi la stimuli.

Femeile nu înţeleg cum bărbaţii fac diferenţa atât de uşor între dragoste şi sex în relaţiile de cuplu

În timpul partidelor de amor, femeile produc multă oxitocină, un hormon care stimulează legăturile emoţionale. Tocmai de aceea femeile sunt mult mai implicate emoţional atunci când este vorba de sex. Tocmai de aceea, sexul de o noapte este devastator din punct de vedere emoţional pentru multe dintre femei. În schimb, bărbaţii produc puţină sau chiar deloc oxitocină şi pot face sex fără să fie implicaţi emoţional.

Imagine de Mabel Amber, still incognito… de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole