Ultimele

3 secrete Feng Shui pentru revitalizarea pasiunii

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 3 secrete Feng Shui pentru revitalizarea pasiunii
secrete Feng Shui pentru revitalizarea pasiunii

Cine nu-si doreste sa-si sporeasca energia pozitiva in dormitor? Mobila rearanjata si cateva elemente de decor sugestive, in culori senzuale, s-ar putea sa fie exact ce ai nevoie ca sa readuci romantismul in relatia ta. Vezi ce spun specialistii in Feng Shui despre cum poti reaprinde pasiunea in cuplu.

1. Amenajeaza un „colt al sarutului“

Expertii in Feng Shui sunt de parere ca fiecare dormitor ar trebui sa aiba „un sector al sarutului“ sau „un colt al comunicarii“, care sa-ti permita sa devii mai senzuala cu partenerul tau fara sa treci direct la… actiune! De asemenea, nu ai nevoie de o camera mare pentru ca acest lucru sa functioneze; investeste doar intr-un coltar sau intr-un fotoliu mare si comod, in care sa puteti sta la discutii intime. Nu uita: orice lucru nou poate inspira pasiunea in dormitor. O schimbare rapida a lenjeriei de pat si a lampilor ori cateva tablouri delicate agatate pe perete „schimba aerul“ in camera si pot face lucrurile sa para noi si incitante.

Citeste si: Feng shui pentru cei singuri: Cum sa-ti aranjezi casa ca sa-ti gasesti sufletul pereche

2. Redecoreaza cu accente de rosu

In Feng Shui, culoare rosie este asociata cu focul, pasiunea si energia sexuala. Agata perdele rosii la geamuri sau cumpara o lenjerie de pat de culoare rosie, si o sa vezi ca in curand veti vedea rosu in fata ochilor… nu doar la propriu.

3. Ai grija unde amplasezi patul

Asezarea patului direct sub fereastra sau inghesuit intr-un colt atrage energie negativa, astfel ca ar trebui sa incerci sa-ti plasezi patul in mijlocul incaperii. In mod ideal, ar trebui sa poti sa inconjori fara probleme cel putin trei laturi ale patului, astfel incat sa fie punctul principal al camerei si primul lucru pe care il vezi cand intri. De asemenea, expertii dau vina pe electronice pentru lipsa de armonie dintr-o incapere, deoarece radiaza chi negativ (denumit si sha). In mod normal, singurele „accesorii” electrice sau cu baterii permise in dormitor ar trebuie sa fie jucariile sexuale. Daca nu poti totusi sa scoti restul aparatelor din camera – ceasul digital, televizorul sau computerul –, incearca sa le tii la o distanta de cel putin jumatate de metru de pat si, preferabil, complet ascunse vederii.

Nu rata nici: Cum sa te sincronizezi cu partenerul pentru nopti pasionale

Autor: Alexandra NEDELCU
Sursa: Handbag.com

Photo by Jakari Ward on Unsplash

Data articol: 25 iunie 2023