Ultimele

10 pozitii sexuale pe care trebuie sa le incerci neaparat

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 10 pozitii sexuale pe care trebuie sa le incerci neaparat
ce pozitii sexuale iti plac

Daca luna miere s-a terminat demult in viata ta si esti plictisit/a pana peste cap de tot ce faci in dormitor cu partenerul tau, e clar ca trebuie sa iei masuri urgente: putina sare si piper trebuie adaugate vietii tale sexuale. Fii deschis/a la nou si n-o sa-ti para rau!

Mai jos iti propunem 10 pozitii sexuale interesante pe care poti fi tentat/a sa le incerci:

 1. Pe scaunul de lemn

Partenerul sta asezat pe scaun, in timp ce partenera il incaleca, sprijinindu-se cu picioarele pe podea, pana cand formeaza cu genunchii un unghi de 90 de grade. O data ce penetrarea are loc, partenera incepe sa se miste inainte si inapoi, in ritmul dorit.

Top 10 cele mai potrivite pozitii pentru baietii superdotati

2. In picioare

El ramane in picioare si dupa ce te ridica in brate cu fata la el, tu ii incolacesti talia cu picioarele. El te penetreaza si incepe sa impinga. Este bine sa va sprijiniti de un perete sau de o suprafata tare care opune rezistenta cand va loviti de ea.

3. Pozitia lenesa incrucisata

Este ideala pentru diminetile lenese, in care amandoi va puteti permite sa mai intarziati in pat. Asezati-va in pozitia lingura, apoi incrucisati-va picioarele: partenera isi pune piciorul intre picioarele lui, iar el isi pune un picior deasupra si dupa penetrare incepe sa se miste inainte si inapoi. Pozitia are avantajul unei penetrari adanci cu efort minim din partea amandurora.

4. Marioneta sexy

Stai cu fata la perete si cu spatele la partener; in timp ce el te dezbraca, ridica-ti mainile deasupra capului. Apoi aluneca usor,  pe perete, glisandu-ti picioarele, precum o marioneta. Astfel, el te va penetra pe la spate din aceasta pozitie, pentru care iti trebuie ceva forta si echilibru.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 7 decembrie 2023