Ultimele

10 ponturi pentru organe genitale sanatoase, pentru femei

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 10 ponturi pentru organe genitale sanatoase, pentru femei

Femeile acorda mai mare atentie ingrijirii fetei decat ingrijirii organelor genitale, zona intima fiind adesea neglijata in mod nedrept si iresponsabil chiar, in unele cazuri.

1. Foloseste prezervativul

Aceasta este regula de aur pe care ar trebui sa o stie si sa o respecte fiecare reprezentanta a sexului frumos care si-a inceput viata sexuala. Dincolo de faptul ca protejeaza impotriva bolilor cu transmitere sexuala si impotriva sarcinii, folosirea prezervativului in timpul sexului ajuta la mentinerea stabilitatii nivelului PH, fapt care protejeaza lactobacilii, acele bacterii „bune” care scad riscul dezvoltarii candidozei sau a altor infectii vaginale.

2. Mananca iaurt grecesc

Consumul de iaurt grecesc contribuie la mentinerea bacteriilor sanatoase din interiorul corpului, atat la nivelul tractului digestiv, cat si la nivel vaginal, reducandu-se astfel riscul aparitiei infectiilor vaginale.

3. Poarta lenjerie intima din bumbac

Lenjeria intima poate prezenta riscuri pentru sanatatea vaginului daca nu este comoda, din bumbac. Lenjeria intima trebuie sa lase pielea sa respire si sa absoarba umezeala.

Citeste continuarea pe Lyla.ro.

Data articol: 3 mai 2016