Problemesex

10 lucruri pe care nimeni nu ti le spune despre infidelitate

despre infidelitate

Adevarul este ca aproape oricine s-a gandit, fie si pentru o clipa, cum ar fi daca ar avea o aventura cu femeia/barbatul superb/a care tocmai a intrat pe usa, chiar daca este implicat intr-o relatie stabila si fericita. Bineinteles, daca ai fost infidel/a numai cu gandul nu inseamna ca vei trece la fapte imediat.

In acelasi timp, iata cateva lucruri pe care ar trebui sa stii despre infidelitate si pe care nu ti le-a mai spus nimeni pana acum, daca i fost vreodata tentat/a sa faci pasul:

1. Te-ai putea intreba cum te-ai putut indragosti de un trisor

Natura ilicita a relatiei tale, inseamna ca nu poti sa te indragostesti de primul/a barbat/femeie care ti-a iesit in cale. Chiar daca te vei implica intr-o relatie cu cineva casatorit/a, in momentul in care nu va putea fi alaturi de tine, invariabil vei gandi: „E cu altcineva”. La fel te vei crede si daca el/ea dintr-un motiv sau altul va fi distant/a, „Sigur are pe altcineva”.

6 lucruri surprinzatoare despre infidelitate

2. Nicio relatie nu este perfecta

Chiar atunci cand te astepti mai putin, iubitul/a ta perfect/a – cel/a pentru care ti-a risca chiar si viata se dovedeste a avea ceva de ascuns, va face ceva ce te va irita, dezamagi sau deziluziona. Bratele in care ai fi dorit sa scapi de apatia sotiei/sotului tau devin indiferente; cel/a la care visai se dovedeste a fi o persoana lipsita de incredere in propriile forte. Si atunci realizezi ca orice relatie implica si sacrificiu, iar descoperirea s-ar putea dovedi dureroasa.

3. Vei fi nevoit/a ca tot timpul sa-si pazesti pc-ul si mobilul

Chiar incerci sa pastrezi comunicarea la minimum, vei fi nevoit/a sa-ti aranjezi acele rendezvouri riscante. Ceea ce inseamna ca in computer sau pe mobil s-ar putea gasi dovezi compromitatoare. Vei suferi temeri regulate intrebandu-te daca ti-ai lasat cumva laptop-ul deschis, iar daca ti-ai uitat mobilul acasa, vei alerga imediat de teama ca s-ar putea sa te tradeze.

4. Iti va fi teama ca vei spune numele gresit intr-un moment nepotrivit

Vei fi ingrijorat/a atunci cand beti cafeaua impreuna, insa ar fi un adevarat cosmar sa incurci numele in pat. (Pentru ca vrei sa mentii fatada unei casatorii reale probabil ca vei mai face dragoste si acasa cu sotul/ia). Si cand o faci, probabil ca te gandesti la amant/a. Prin urmare, sunt sanse destul de mari sa incepi sa le spui ambilor/elor cu iubitule/o.

5. Vei incepe sa apreciezi lucruri in legatura cu sotul/ia pe care inainte nu le observai

Vinovatia te va face sa ti se inmoaie inima atunci cand sotul/ia face cafea asa cum iti place tie si nu uita ca de ziua ta sa-ti zica „La multi ani!” si sa-ti ofere un cadou. Iar daca amantul/a incepe sa te neglijeze, durerea va fi chiar si mai mare decat de obicei.

7 mituri despre infidelitate. Tu pe care le credeai adevarate?

6. Si partidele de sex noi, se vor invechi cu timpul

Indiferent de cat de abil/a se va dovedi in pat noul/a iubit/a, odata ce va va trece timpul, pasiunea va incepe sa se domoleasca incetul cu incetul. Asta nu inseamna ca va disparea sau ca va deveni plictisitoarea, insa ceea ce odata inainte parea de-a dreptul electrizant, astazi par a fi curenti de slaba intensitate.

7. Ascundere sau marturisire? Ambele optiuni sunt neplacute

La un moment dat o parte din tine va fi obosita de minciuni si ar vrea sa rezolve lucurile. Apoi iti vei aminti care este miza joc si vei fi plin/a de ezitari. Confesarea ar putea avea ca rezultat finalul casniciei tale. Partenerul/a se va simti ranit/a si va fi suparat/a pe tine si, daca aveti copii, lumea lor va fi data peste cap de un eventual divort. Viata ta nu va mai fi nicicand la fel. Astfel ca te vei intoarce din nou la epuizantul joc ascundere si minciuna.

8. Finalul ar putea fi dezatruos

Totul a fost o gresala. Sau prea complicat. Sau esti epuizat/a, sau el/ea este. Din nefericire numai pentru ca unul dintre voi vrea sa plece nu inseamna ca si celalalt are aceeasi dorinta. Daca vrei sa inchei aventura el/ea te-ar putea ameninta ca va dezvalui totul sotului/ei. Daca el/ea vrea sa plece s-ar putea ca tu sa-i promiti si luna de pe cer sa nu te paraseasca. Indiferent de circumstante, daca nu sunteti de acord lucrurile pot degenera.

9. Vei avea regrete

Chiar daca aventura a pus punct unei casnicii mizerabile, vor exista momente in care iti vei dori ca lucrurile sa fi fost diferite. Inimi si promisiuni vor fi rupte si daca ai fi stiut atunci ceea ce stii astazi, ti-a dori  sa poti merge in trecut si sa schimbi lucrurile.

10. O aventura ar putea, de fapt, sa-ti intareasca mariajul

Daca ai ajuns la concluzia ca aventura a fost o greseala enorma, atunci vei realiza cat de multe ai fi putut pierde. Acest rationament te va transforma in cel mai atent si mai saritor partener de pe pamant. In acest moment ai doar doua optiuni: ii marturisesti totul sotului/iei si sa incercati sa mergeti inainte cu onestitate si cu speranta ca partenerul/a va dori sa salveze relatia. Sau ai putea crede ca dezvaluirea tuturor detaliilor murdare nu vor face decat sa-l/o raneasca si decizi sa suferi in tacere. In ultimul caz, trebuie sa traiesti cu vinovatia ca si cu o teama mare ca el/ea ar putea cumva sa afle. Daca aventura a avut loc la inceputul casniciei voastre iti vei dori sa infrunti posibilitatea unu divort, insa sa clarifici lucrurile si poate, sa incepeti un nou capitol al mariajului vostru, acum chiar mai puternic. Indiferent de decizia ta, aventura iti va schimba in mod invariabil relatia dar si pe tine insuti/ati si poate vei fi capabil/a sa accepti rezultatul, oricare ar fi acesta.

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version