Ce sa faci si ce sa nu faci atunci cand iti stabilesti o intalnire on line

20 ianuarie 2020,
Vizualizari: 5.067, 1 azi
intalnire on line

In ultimii ani, intalnire on line au luat din ce in ce mai mare amploare. Intr-o epoca a tehnologiei, in care cu totii muncim foarte mult, e din ce in ce mai putin probabil sa cunosti in oras sau in cercuri de prieteni jumatatea la care visezi. Si atunci, recurgi la varianta on line, care, insa, are si ea regulile ei de politete.
Iata ce e bine sa facem si ce NU e bine sa facem atuci cand avem de gand sa ne stabilim o intalnire on line.

DA: Stabileste intalnirea reala repede

Ceea ce e foarte ok sa faci, pentru ca imagineaza-ti ce se intampla daca te apuci sa construiesti virtual  o relatie timp de vreo 6 saptamani, iar cand va intalniti… totul sa se naruie, toate eforturile sa fie inutile, fiindca pur si simplu nu exista chimie intre voi! Asa ca seteaza repede coordonatele unei intalniri, la o cafea, chiar aproape de casa, ca sa stii daca mergi sau nu mai departe.

NU… folosi porecle de genul “Marian, baiat dotat”, chiar daca stii ca esti

Femeile sunt cam speriate oricum de ideea de penis mare, asa ca mai bine abine-te in a pune pe scris detalii despre ce ai in chiloti. In plus, astea sunt lucruri pe care nimeni nu vrea sa le stie intr-o prima faza, pentru ca tin de o oarecare intimitate, care abia intr-o faza secunda se instaleaza intre doi oameni.

DA: Pune-ti o fotografie cat se poate de recenta cu tine

Lumea trebuie sa stie cum arati acum, la momentul actual, si nu cum erai acum 10 ani mai tanar: cu o tona de par in cap, desi acum esti aproape chel, cu 12 kg mai slab, desi acum ai burta si o groaza de alte diferente care pot induce in eroare.

NU… minti despre obiceiurile tale

Recunoaste si spune adevarul despre cat de mult bei sau fumezi, despre ce-ti place, de fapt, sa faci sau cum iti place sa-ti petreci timpul liber. Daca vrei sa cucereti o femeie, niciodata sa nu incepi prin a minti. Spune-I adevarul despre tine, exact asa cum esti.

DA: Anuleaza contul de pe site daca ai intalnit pe cineva care-ti place

E o regula a bunului simt, fiindca altfel ea va crede ca n-o tratezi cu seriozitate sau n-o placi suficient, si probabil ca nu va da sanse relatiei voastre.

NU… folosi prescurtari, de genul: “cf?” in loc de “ce faci?”

Nu e nimic, dar absolut nimic sexy si atragator in asta. Pare, mai degraba, dialog cu un pusti lipsit de orice urma de maturitate. Indiferent daca faci pe pustiul sau doar ti-e lene sa scrii cuvintele intregi, da prost, foarte prost la capitolul imagine, iar sansele de a stabili o intalnire cu cineva se vor diminua dramatic. (Sursa: Sabotagetimes.com)

Imagine de Rachel Scott de la Pixabay

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole