Sex si numerologie: Ce parteneri ti se potrivesc, in functie de data nasterii

05 noiembrie 2020,
Vizualizari: 267.669, 1 azi
Ce parteneri ti se potrivesc

Cifra destinului 7

Dintre toate numerele, tu ai cele mai mici sanse sa te casatoresti si sa ramai casatorit. Esti foarte critic si pretentios, iar asteptarile tale sunt greu de indeplinit. Asta nu este chiar atat de rau pentru tine, intrucat esti capabil sa-ti organizezi viata si fara sa depinzi de vreo relatie romantica, pe termen lung. Daca e sa te casatoresti, o vei face mai tarziu, cand vei avea suficienta maturitate si intelepciune. Cel mai potrivit dintre toate pare numarul 3, precum si numarul 5. Alaturi de oricare dintre aceste numere vei putea sa te ridici spiritual si intelectual, sa extinzi granitele imaginatiei la cote ce depasesc rationalul.

Numarul 2 il consideri prea superficial, iar numarul 1 prea dominator, in timp ce numarul 8 ti se pare mult prea materialist pentru gustul tau. Cea mai proasta alegere poate fi numarul 9. Este prea rece si prea distant chiar si pentru un introvertit ca tine.

 

Cifra destinului 8

Iti place sa conduci si esti in cautarea unui partener pe care sa-l poti manipula usor. Numarul 2 si numarul 6 par a fi alegerile perfecte. Algerile tale sunt destul de limitate intrucat insisti sa “porti pantaloni”. Si numarul 4 pare a fi potrivit pentru tine. Ambele numere sunt cu picioarele pe pamant, practice, disciplinate, orientate spre rezultate, tipicare. Desi si o relatie amoroasa este destul de fructuoasa, cea mai buna relatie este, totusi una de afaceri. Daca numarul 8 are viziune de ansamblu, numarul 4 este atras de detalii.

Numarul 7 te considera prea materialist si nu prea are cuvinte de lauda la adresa ta. Totusi, pornind de la ideea ca opusii se atrag, ai putea incerca. Poti avea o relatie cu numarul 1, insa va fi una cu scantei si va veti certa la fiecare pas. Evita iubitorul de eventuri – numarul 5, precum si iresponsabilul numar 3.

Cifra destinului 9

Esti secretos si distant. Nu prea iti place sa te vada lumea dezbracat, vulnerabil. Poti fi un prieten loial, insa iti este frica sa-ti dezvalui cele mai ascunse vise si dorinte. Intri in relatii ca un om care nu stie inoate in piscina, incet, si gata oricand sa iasa.

Cu toate acestea, multe numere sunt compatibilc cu tine: intuitivul si sensibil numar 2, protectorul si iubitorul numar 6, exuberantul numar 3.

O alta relatie posibila ar putea fi intre “capete”: 1 si 9, atrase fizic unu de celalalt. Desi nu ar face o pereche buna in alte domenii, din punct de vedere sexual poate fi o relatie fierbinte.

Evita, insa, ratacitorul numar 5 si pretentiosul numar 7.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole