Ultimele

Sex dupa horoscop: Ce vrea la pat fiecare barbat, in functie de zodie

Ce vrea la pat fiecare barbat

Barbatul Balanta

Patronat de Venus, barbatul Balanta este atras de femeile cu simt estetic. Flirtul este una dintre armele lui si face complimente chiar si in pat. Desi din cand in cand este narcisist, barbatul Balanta poate petrece ore in sir la preludiu, ca sa se asigure ca te simti bine.

Ce-l excita? Este usor exhibitionist, asa ca il poti atata cu jocuri erotice, striptease, costumatii exotice cu pene.

Pozitia preferata? Magicianul.

Barbatul Scorpion

Patronat de Marte (zeul Razboiului) si Pluto (zeul Lumii de dincolo), barbtul Scorpion este un mix pasional de putere si energie, o combinatie careia femeile ii rezista greu. Inzestrat cu un libido tot timpul la cote inalte, barbatii din zodia Scorpionului iubesc preludiul si pot face sex o noapte intreaga fara sa oboseasca.

Ce-l excita? Misterul! Nu-ti arunca imediat hainele, lasa-l sa te cucereasca si invita-l sa te dezbrace el insusi.

Pozitia preferata? Arcul.

Barbatul Sagetator

Este oricum, nu mai timid nu. Nu trebuie neaparat sa fie conectat emotional pentru a face sex. Pentru Sagetator sexul este o alta aventura a vietii. Este foarte vorbaret si se asteapta sa-i spui ce te excita in pat. Daca esti o persoana inhibata, n-ai ce cauta in patul lui.

Ce-l excita? Orice este spontan si aventuros, pozitii noi si locuri nebunesti. Orice il ia prin surprindere este excitant, mai ales o partida furioasa si iute.

Pozitia preferata? Racordarea erotica (barbatul sta intins pe spate cu genunchii la piept. Femeia se asaza deasupra, cuprinzand cu coapsele coapsele barbatului. Dupa penetrare, miscarile femeii sunt asemanatoare cu cele de genuflexiune).

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 4 iunie 2023