Horoscopul sexual al saptamanii 7-13 august. Tensiuni in cuplu, discutii in contradictoriu. Vezi ce zodii au noroc in dragoste in weekend

06 august 2017,
Vizualizari: 4.793, 1 azi

 

Leu

Nu sunt excluse discutiile in contradictorii si micile accidente cauzate de tensiunea acumulata in cuplu. Este recomandat sa iti controlezi mai mult iesirile si sa nu te lasi purtat de val. Respecta si punctul celuilalt de vedere.

 

 

Fecioara

Dintr-odata te simti mai important decat ceilalti si ai un aer infatuat. Nici in relatia de cuplu lucrurile nu stau prea roz din aceleasi cauze. Partenerul nu este incantat de nevoia ta brusca de libertate.

 

 

Balanta

Apar confuzii in relatia de cuplu, nu mai stii ce vrei, care sunt cu adevarat sentimentele tale si pare ca ai ajuns la o rascruce. Nu este cea mai buna perioada sa iei decizii definitive. Analizeaza-ti bine trairile.

 

 

Scorpion

Apar tensiuni in cuplu din cauza vietii amoroase. Ai preferinte diferite de partner si lipsa comunicarii pe acest subiect creste si mai mult nervozitatea. Incearca sa gasesti un echilibru intre ceea ce vrei si ceea ce vrea partenerul.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole