Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 5-11 decembrie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 5-11 decembrie

Iata ce va rezerva astrele la capitolul „dragoste” in saptamana 5-11 decembrie 2016.

 

Berbec

Indiferent ce ai face, gandurile tale se duc catre amor. Te intelegi foarte bine cu partenerul de cuplu si esti gata sa-ti deschizi inima si sa-i spui despre dorintele si nevoile tale. Nu este exclus sa va schimbati locuinta sau sa o redecorati.

 

 

Taur

Esti deschis si vrei sa discuti cu partenerul de cuplu despre tot ce te-a framantat pana acum si nu ti-ai facut curaj sa spui. Sinceritatea fata de persoana iubita creeaza noi legaturi care intaresc relatia de cuplu. Daca esti singur, cineva din trecutul tau incearca sa reluati povestea de amor.

 

 

Gemeni

Te bucuri de armonie in viata de familie. Relatiile cu persoanele de sex opus sunt de bun augur. Daca esti singur, este o perioada propice pentru a-ti crea noi contacte care te vor implini atat in plan profesional, cat si in plan amoros.

 

 

Rac

Relatiile cu persoanele de sex opus se intensifica. Te incita o persoana pentru care simti o puternica atractie si dorinta sexuala. Atentie, insa, la comportament, intrucat exista riscul sa fii perceput ca infatuat si lipsit de orice forma de tact.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 4 decembrie 2016