Horoscop dragoste saptamana 30 iulie – 5 august 2018. Marte in cuadratura cu Uranus. Rebeliune in dormitor?

29 iulie 2018,
Vizualizari: 171, 1 azi
Horoscop dragoste saptamana 20-26 mai 2019
Horoscop dragoste. Desi cea mai lunga eclipsa totala de Luna a secolului a trecut, efectele sale se vor resimti inca 6 luni de aici inainte. Urmeaza rearanjari in ordinea prioritatilor, transformari. NU te impotrivi energiei acestei perioade, ci urmeaza fluxul ei.

Luna august se “lauda” cu 8 evenimente astrale remarcabile, insa energia sa este putin agitata si chiar echilibrata in a doua parte a lunii.

 

Iata aici horoscopul lunii august 2018 pentru toate zodiile!

 

La mijlocul saptamanii, miercuri, 1 august, Marte este in cuadratura cu Uranus. Ce inseamna acest lucru pentru zodii? Mai multa energie, mai multa dorinta de a rupe bariere si de a te impotrivi autoritatii.

Cauta un context in care poti fi creativ si lasa-te purtat de energie rebeliunii si a nonconformismului. Iar daca la job nu poti “sparge” rigorile, ce-ar fi sa testezi nonconformismul in intimitatea dormitorului?!

 

Iata ce-ti rezerva saptamana 30 iulie – 5 august, la capitolul amor.

 

 

Horoscop dragoste Berbec

A venit vremea sa te mai pui si pe tine pe primul loc. NU e rebeliune, ci normalitate. Ai facut destul de au vrut altii. Acum este randul tau sa spui ce simti si sa actionezi in conformitate cu sentimentele tale. Ai nevoie de cresterea stimei de sine.

 

 

Horoscop dragoste TAUR

Ce-ai zice daca ai da nas in nas cu o fosta iubire? Este relatia ta actuala suficient de solida ca sa faca fata avalansei de sentimente care vin din trecut? Vei afla mai repede decat ti-ai inchipui. Esti luat total prin surprindere de ceea ce simti.

 

 

Horoscop dragoste GEMENI

Cine este aliatul tau? In cine ai cea mai mare incredere? S-ar putea sa ai nevoie de aceasta persoana in aceasta saptamana. Traversezi o perioada destul de dificila, in care ai nevoie de un punct de sprijin. Daca esti singur, nu e cea mai buna perioada sa intri intr-o idila.

 

 

Horoscop dragoste RAC

Cum este energia relatiei tale? Simti ca ceva nu e in regula? Ti se pare ca totul e de fatada si nimic din ce era profund intre voi nu mai exista? S-ar putea sa ai dreptate. Ce vrei mai departe? Sa continui asa sau sa schimbi ceva? Raspunde-ti sincer si vei sti ce ai de facut in continuare.

 

 

Horoscop dragoste LEU

Viata amoroasa este fierbinte. Indiferent daca ai o relatie de cateva zile sau de cativa ani, totul este la superlativ. Singurele momente dificile sunt acelea in care gandul iti mai fuge la problemele cu banii. Nu sunt excluse nici micile conflicte din aceasta cauza, insa impacarea va fi delicioasa.

 

Citeste continuarea aici.

Cuvinte cheie:

Gradinita
Blossom Salon
minimax
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole