Horoscop dragoste saptamana 25-31 martie 2019. Venus si Marte incing visele amoroase. Vezi pentru ce zodii

24 martie 2019,
Vizualizari: 152, 1 azi
horoscop dragoste - sfatulparintilor.ro - a-couple-of-1694334_1920

Horoscop dragoste. Iata horoscopul dragostei 25-31 martie 2019. Incepe o saptamana puternica, una din acele saptamani pentru care trebuie sa fii mai mult decat pregatit. Mercur intra in miscare directa si aduce valuri de confuzie dar si de inspiratie. Din 26 martie, Venus intra in Pesti, unde va ramane pana in 20 aprilie. In 27 martie va face sextil cu Uranus, aflat in Taur. Ceva eliberator se va petrece. La finalul saptamanii, pe 31 martie, nebunaticul Marte intra in Gemeni. Se anunta flirturi si discutii sexy.

Afla mai multe despre contextul astral al saptamanii si cum afecteaza el toate zodiile, in horoscopul saptamanal general.

Acesta fiind contextul astral al saptamanii, iata cum stai cu dragostea in aceasta perioada.

Horoscop dragoste Berbec

Viata amoroasa este calma. Orice conflict ce apare intre tine si partenerul de viata poate fi rezolvat cu diplomatie. Nu iti irosi energia in dispute. Nu iti va folosi la nimic. Daca esti singur, va trebui sa iei decizia corecta in legatura cu o persoana cunoscuta de curand. O vei lasa in viata ta sau nu? Ai incredere in instinctele tale si fa ce-ti spune inima.

MESAJUL ARHANGHELILOR saptamal pentru ZODII

Citeste aici horoscopul general al saptamanii.

Horoscop dragoste Taur

Relatia de cuplu se imbunatateste. Scapi de insecuritati si anxietate. Te simti mai puternic si in masura sa-ti controlezi impulsurile. Rezultatul este perfect. Atmosfera din casa si starea de spirit a partenerului sunt la cote inalte. Se reaprinde focul pasiunii. Norii dispar ca prin farmec. Daca esti singur, sunt sanse sa iti intalnesti jumatatea, spre finalul saptamanii.

MESAJUL ARHANGHELILOR saptamal pentru ZODII

Citeste aici horoscopul general al saptamanii.

Horoscop dragoste Gemeni

In viata amoroasa cauti independenta. Doar ca modul in care vrei sa obtii acest lucru poate afecta serios relatia. Daca ai asteptari nerealiste de la partenerul de cuplu iti poti zdruncina grav armonia caminului. Daca esti singur, desi tanjesti dupa un partener, nici nu vrei sa renunti prea usor la libertatea ta.

MESAJUL ARHANGHELILOR saptamal pentru ZODII

Citeste aici horoscopul general al saptamanii.

Horoscop dragoste Rac

Reusesti sa pastrezi armonia in relatia de cuplu, evitand cu gratie conflictele si exagerarile. Sunt posibile, insa, insecuritati persoanle sau profesionale care sa-ti tulbure existenta. Cere sprjinul partenerului de cuplu. Spre sfarsitul saptamanii, este posibila o iesire care sa te relaxeze si sa-ti sporeasca pofta de fantezii amoroase. Daca esti singur, acum este momentul potrivit sa-ti pui farmecul personal la lucru.

MESAJUL ARHANGHELILOR saptamal pentru ZODII

Citeste aici horoscopul general al saptamanii.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 2 3

Imagine de adamkontor de la Pixabay

Gradinita
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole