Horoscop dragoste saptamana 22-28 aprilie 2019. Venus – conjunctie cu Chiron in Berbec. Sentimente profunde ies la iveala

21 aprilie 2019,
Vizualizari: 213, 1 azi
Horoscop dragoste saptamana 20-26 mai 2019

Horoscop dragoste. Iata horoscopul dragostei pentru saptamana 22-28 aprilie 2019. Planeta dragostei, Venus, face conjunctie cu Chiron aflat in Berbec. Relatiile sunt puse la incercare si sentimente puternice ies la iveala. Relatia este din interes sau din placere? Politetea nu este punctul forte pentru nimeni. Lumea are nevoie de onestitate. Adevarul va iesi la iveala brutal de dureros. Dar apoi ranile vor fi vindecate si totul va reveni pe fagasul normal.

Despre celelalte evenimente astrale ale saptamanii poti afla mai multe aici.

Cum vor influenta toate acestea viata amoroasa in saptamana 22-28 aprilie, afli citind in continuare!

Horoscop dragoste Berbec

In viata amoroasa este nevoie de mai multa apropiere de partenerul de cuplu. Spune-i mai des cat de mult inseamna pentru tine. Lasa-te purtat de pasiune. Rezerva-ti weekend-ul pentru plimbari, excursii prin imprejurimile localitatii in care stai. Daca esti singur, esti manat in actiune de impulsuri. Bucura-te de ceea ce-ti rezerva viitorul!

MESAJUL ARHANGHELILOR saptamal pentru ZODII

Citeste aici horoscopul general al saptamanii.

Horoscop dragoste Taur

O saptamana interesanta din punct de vedere amoros. Se anunta discutii importante cu partenerul de viata. Esti mai intelegator, te exprimi cu mai multa claritate. In weekend se anunta momente intime, pasionale si misterioase, in acelasi timp. Daca esti singur, profita de zilele ce vor veni pentru a-ti face cunoscute intentiile de cucerire!

MESAJUL ARHANGHELILOR saptamal pentru ZODII

Citeste aici horoscopul general al saptamanii.

Horoscop dragoste Gemeni

Relatia de cuplu trece printr-o perioada calma, pozitiva. Starea ta de spirit este foarte buna si vrei sa te apropii mai mult de partenerul de cuplu. Weekend-ul se anunta pasional si senzual, apetitul amoros este in crestere. Explorezi multe laturi ale sexualitatii cuplului. Daca esti singur, se anunta o escapada care sa-ti starneasca pofta de viata.

MESAJUL ARHANGHELILOR saptamal pentru ZODII

Citeste aici horoscopul general al saptamanii.

Horoscop dragoste Rac

Relatia de cuplu trece prin momente tensionate. E nevoie de mai multa comunicare, de mai mult curaj pentru a-ti exprima sentimentele. Pastreaza-ti calmul si serenitatea. Renunta la control, fii mai maleabil. Nu te lasa prada inhibitiilor si insecuritatilor.

MESAJUL ARHANGHELILOR saptamal pentru ZODII

Citeste aici horoscopul general al saptamanii.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 2 3

Cuvinte cheie:

Gradinita
Blossom Salon
minimax
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole