Horoscop 2019: Cu ce zodii esti compatibil si cand e bine sa te casatoresti

09 februarie 2019,
Vizualizari: 150.880, 1 azi
horoscop sex 2015 - problemesex.ro - foter_com

Leu

Pasiunea si excitarea sexuala sunt la cote mici in 2019. Trebuie sa faci cateva modificari in comportament daca vrei ca totul sa fie la inaltime.

Compatibilitate 2019

Pentru Leii singuri, in 2019 cele mai bune zodii cu care pot forma un cuplu sunt Taurii, Sagetatorii si Pestii. Nu sunt recomandate relatiile cu reprezentatii zodiilor Berbec, Rac, Varsator.

Mariaj 2019

Leii au un interval destul de mic in care pot aparea cununii: noiembrie-decembrie. Primele 10 luni anului nu sunt recomandate pentru casatorii in cazul Leilor.

 

Fecioara

Fecioarele sunt mai mult practice decat emotionale si asta se va vedea si in 2019. Cu toate acestea, partenerul va simti o imbunatatire in viata sexuala intrucat vei avea cateva idei menite sa condimenteze relatia.

Compatibilitate 2019

Pentru Fecioarele singure, in 2019 cele mai bune zodii cu care pot forma un cuplu sunt Gemenii, Balantele si Varsatorii. Nu sunt recomandate relatiile cu reprezentatii zodiilor Rac, Scorpion si Taur.

Mariaj 2019

Cel mai bun interval pentru mariaj in cazul Fecioarelor este prima jumatate a lui 2019, in special intervalul februarie-iunie.

 

Balanta

O viata sexuala armonioasa pentru Balante in 2019, in ciuda micilor dificultati aparute in cuplu. In pat te vei stradui sa-ti satisfaci partenerul incercand mai multe tehnici. Nu lasa insecuritatea sa-ti strice relatia.

Compatibilitate 2019

Pentru Balantele singure, in 2019 cele mai bune zodii cu care pot forma un cuplu sunt Berbecii, Racii si Capricornii. Cele mai nefericite relatii se pot lega in 2019 cu Leii, Varsatorii si Pestii.

Mariaj 2019

Pentru Balante se anunta perioada propice pentru casatorii intre august si decembrie 2019. Partenerul poate fi din cercurile apropiate.

 

Scorpion

Pasiunea si intimitatea sexuala vor fi destul de rare, daca nu chiar absente din dormitorul tau in al treilea sfert al anului. Partenerul va fi cel care va instrumenta armonia conjugala si aventura va reveni in viata voastra de cuplu.

Compatibilitate 2019

Pentru Scorpionii singuri, in 2019 cele mai bune zodii cu care pot forma un cuplu sunt Gemenii, Balantele si Varsatorii. Nu sunt recomandate relatiile cu reprezentatii zodiilor Leu, Sagetator si Taur.

Mariaj 2019

Scorpionii se pot casatori intre august si octombrie 2019. Sunt sanse mari sa se anunte si o sarcina in familie.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , ,

codul
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole