Foc, Pamant, Apa sau Aer? Afla ce partener ti se potriveste

06 august 2019,
Vizualizari: 47.687, 1 azi
ce partener ti se potriveste

Relatii cu semne zodiacale opuse

Foc – Aer

Semnele de Aer opresc semnele de Foc din actiune si le cer sa gandeasca. Latura filosofica a semnelor de Aer nu constituie o prioritate pentru semnele e Foc. Mai mult, le cer semnelor de Aer sa mai puna mana si sa mai faca si ceva concret, in loc sa filosofeze toata ziua. Semnele de Foc nu vor vorbe de iubire, vor acte de iubire.

Pamant – Apa

Combinatia Apa – Pamant demonstreaza ca pe lume sunt lucruri mai importante decat statutul si banii. Dorinta de iubire pura si neconditionata a semnelor de Apa ii loveste peste fata pe cei care sunt zodii de Pamant care sunt mult mai pragmatici.

Alte combinatii de relatii

Foc – Pamant

Persoanele nascute in zodii de Pamant sunt inspirate de cei nascuti in zodii de Foc. O relatie Foc-Pamant va dura pentru ca pragmaticele semne de Pamant vad rezultatele concrete ale actiunilor semnelor de Foc.

Foc – Apa

Cei din semnele de Apa privesc admirativ actiunile celor din zodiile de Foc si se intreaba cum de reusesc. Energia semnelor de Apa ii impulsioneaza pe cei din zodii de Foc sa actioneze.

Pamant – Aer

Relatia dintre Pamant si Aer va fi puternica atat timp cat cei doi parteneri si-au determinat foarte bine rolurile in relatie. Cei din zodiile de Aer pot avea idei marete pe care semnele de Pamant le pot indeplini, insa pentru asta cei din zodiile de Aer trebuie sa munceasca cot la cot cu ei.

Apa – Aer

Semnele de Apa vin in relatie cu emotiile, iar semnele de Aer echilibreaza balanta cu logica lor. Cateodata semnele de Aer sunt in “aer” si nici macar nu-si dau seama ca sunt deconectati de partenerii lor.

Sursa: keen.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole