Cum stai cu dragostea in ziua de Craciun. Previziuni pentru toate zodiile

24 decembrie 2019,
Vizualizari: 16.138, 1 azi

Leu

Esti maiestuos, cu o personalitate vibranta, nici nu se pune problema sa nu fii rege de Craciun. Si pentru ca ai fost cuminte tot anul, Mos Craciun are pentru tine si multe daruri amoroase. Pui in practica alaturi de partenerul de cuplu, multe fantezii neincercate pana acum.

Fecioara

Romantic pana in maduva oaselor, nu poti fi altfel in ziua de Craciun. Si cum esti un maestru al lucrurilor cu gust si scumpe, atmofera va fi de vis. Vin bun, cina romantica delicioasa, cadouri extravagante. Persoana iubita va fi mai mult decat cucerita.

Balanta

Planuiesti de zor o intalnire ca in filme. Beneficiezi de ajutorul prietenilor pentru a crea cea mai romantic scena posibila pentru persoana iubita. Esti foarte atent la partenerul de cuplu, ii anticipezi dorintele, iar seara de Craciun va fi de neuitat.

Scorpion

Esti un seducator innascut si cu un apetit de nestavilit pentru intimitate si actiune in pat. Nu grabi, insa, lucrurile prea tare. Da-ti ragaz sa savurezi fiecare clipa de curtare si preludiu. Ziua e lunga si te poti bucura din plin de ea.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole