Problemesex

Cum iubesti, in functie de zodie

Cum iubesti

Daca obisnuiesti sa te intrebi cum de alegi numai partenerii gresiti, poate ca e timpul sa iti analizezi felul de a fi si adevaratele valori. Partenerul perfect pentru tine te asteapta undeva, insa nu iti dai seama ce vrei. Afla mai intai cum iubesti si ce vrei de la un partener pentru a fi sigur ca faci alegerile corecte.

Iata cum iubesti in functie de zodie si ce partener ti s-ar potrivi.

Berbec

Iti place mai mult sa mergi la vanatoare decat sa te lasi vanat. Iti place comunicarea sincera, fara ocolisuri. Iti doresti o relatie pasionala, in care sa te simti confortabil. Ai nevoie de un partener care sa-ti ofere placeri, care sa te rasfete.

Partenerul perfect: Balanta.

Alte compatibilitati: Gemeni, Leu, Sagetator, Scorpion, Varsator.

Taur

Esti senzual si iti plac relatiile in care esti foarte intim cu partenerul. Ai nevoie de un partener care sa-ti stimuleze toate simturile, de la pipait, la miros si gust, de la auz la vaz. Cauti un partener care sa-ti ofere siguranta si in care sa ai incredere totala.

Partenerul perfect: Scorpion.

Alte compatibilitati: Rac, Fecioara, Pesti, Capricorn.

Te mai poate interesa: Ce spune zodia ta despre felul cum iubesti

Gemeni

Gemenii sunt foarte relaxati in ceea ce priveste sexul si nuditatea. Le place foarte mult sa flirteze si n-au nicio inhibitie in ceea ce priveste sexul la intamplare, in public sau cu mai multi parteneri. In relatia stabila, Gemenii pretuiesc foarte mult comunicarea si distractia.

Partenerul perfect: Sagetator.

Alte compatibilitati: Balanta, Gemeni, Leu, Berbec, Varsator.

Rac

Racului nu-i place sa se grabeasca in amor. Este o persoana dragastoasa, romantica, nu face amor daca nu iubeste. Prefera relatiile cu puternice implicatii emotionale.

Partenerul perfect: Capricorn.

Alte compatibilitati: Taur, Leu, Pesti.

Leu

Leul are energie, este puternic, pasional, carismatic si “rezistent” in pat. Este atras de parteneri care nu urmaresc relatii serioase. Leul vrea sex pentru placerea actului si al preludiului.

Partenerul perfect: Varsator.

Alte compatibilitati: Balanta, Sagetator, Berbec, Scorpion, Leu.

Te mai poate interesa: Biologia dragostei. Ce fac celulele umane cand iubesti

Fecioara

Fecioara are multa energie fizica si emotionala si ridica amorul la nivel de arta. Ii place sa faca dragoste intr-un mediu armonios, in care sa aiba linistea necesara pentru a-si desfasura arsenalul senzual. Inainte de a deveni intim cu o persoana, trebuie sa aiba incredere profunda in ea.

Partenerul perfect: Pesti.

Alte compatibilitati: Taur, Balanta, Rac, Capricorn.

Balanta

Zona erogena principala a Balantei este creierul. Ii place sa vorbeasca in pat, sa dea indicatii, sa isi exprime dragostea in cuvenite. Balantei ii place si stimularea vizuala.

Partenerul perfect: Berbec.

Alte compatibilitati: Gemeni, Leu, Varsator, Sagetator.

Scorpion

Scorpionul este foarte puternic si pasional. Libidoul este tot timpul la cote inalte, iar Scoprionului ii plac scenariile creative care implica putere si control. Dincolo de energia si devotamentul erotic, Scorpionului ii place sa fie puternic legat emotional de partener.

Partenerul perfect: Taur.

Alte compatibilitati: Scorpion, Leu, Fecioara, Rac, Pesti.

Sagetator

Sagetatorul vrea tot timpul ceva nou, cu atat mai mult in dormitor. Partenerul trebuie sa-l suprinda tot timpul, altfel are tendinta de a se plictisi destul de repede.

Partenerul perfect: Gemeni.

Alte compatibilitati: Leu, Berbec, Balanta, Varsator.

Capricorn

Capricornii, ca si Scorpionii, sunt construiti pentru sex, diferenta ca nativii din Capricorn sunt putin mai emotionali. Capricornul este senzual, deschis, dornic de a petrece mul timp alaturi de partenerul de cuplu.

Partenerul perfect: Rac.

Alte compatibilitati: Taur, Pesti, Scorpion, Fecioara.

Varsator

Varsatorii sunt persoane active, jucause, le place sa flirteze. Varsatorilor le place sa comunice si sa-si pastreze deschise caile flirtului cu partenerul.

Partenerul perfect: Leu.

Alte compatibilitati: Gemeni, Balanta, Berbec, Sagetator, Fecioara.

Pesti

Pestii sunt foarte atractivi si cuceresc foarte usor. Sunt iubitori si romantici, jucausi si stiu sa manuiasca cuvintele pentru a cuceri.

Partenerul perfect: Fecioara.

Alte compatibilitati: Scorpion, Rac, Taur, Capricorn, Balanta.

Sursa: powerofpositivity.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version