Cum iti arata ca te iubeste, in functie de zodie

26 noiembrie 2020,
Vizualizari: 44.766, 1 azi
Cum iti arata ca te iubeste

Oamenii isi arata dragostea diferit. Afla cum iti demonstreaza ca te iubeste, in functie de zodia din care face parte.

 

 

Berbec

Oricat de aventurosi ar fi, Berbecii nu se joaca cu focul atunci cand vine vorba despre iubire. Daca ti-a spus ca te iubeste, atunci asa este. Atentie, insa, nu incerca sa-l fortezi, intrebandu-l. Lasa-l pe el sa-si arate sentimentele. Altfel, va incerca sa te pacaleasca.

 

 

Taur

Cand o persoana din zodia Taur te prezinta parintilor, fii convins ca te iubeste. Altfel nu va face acest pas oricate apropouri ai face. Cu toate ca Taurii prefera sa ia deciziile de capul lor, fara sa ceara acordul familiei, atunci cand iti propune sa-i vizitati parintii, iti face o declaratie de dragoste.

 

 

Gemeni

Gemenii sunt foarte interesati de bani. Iar daca iti dau acces la banii lor, ai primit cea mai mare declaratie de dragoste la care te poti gandi. Te-au testat cu mult timp inainte de asta ca sa stie care este relatia ta cu banii, iar daca stii PIN-ul de la card inseamna ca au incredere in tine.

 

 

Rac

Racii sunt aproape dependenti de familia lor si daca incepe sa-ti povesteasca despre rudele sale e semn bun. Cand te va duce sa te prezinte parintilor, vei sti deja tot istoricul familiei. Asta inseamna pentru Rac ca te iubeste.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole