Cum actioneaza zodiile la despartire

08 august 2019,
Vizualizari: 11.127, 1 azi
Cum actioneaza zodiile la despartire- sfatulparintilor.ro - pixabay_com -west-2686887_1920

SAGETATOR

Sagetatorii vor pleca pur si simplu, fara explicatii, fara certuri. Se vor intoarce la viata lor libertina pe care au “sacrificat-o” pentru tine. Nu vor cere explicatii, nu vor oferi explicatii. Se vor retrage discret. Pentru ei, despartirea insasi este o aventura.

CAPRICORN

Cand unui Capricorn nu-i prieste relatia, se va “ingropa” in munca. Daca ai un partener Capricorn si sta mai tot timpul peste program sau isi ia de lucru acasa, asteapta-te la ce e mai rau. Va avea atitudinea “nu te-ai ridicat la standardele mele”, va fi tot timpul nemultumit. Ba chiar va capata un aer dictatorial. In cele din urma,vei pleca singur din relatie.

VARSATOR

Cand vor sa se desaparta, Varsatorii vor sugera mai intai ca este mai bine sa fiti doar “prieteni”.  Apoi iti vor tine predici despre cat de importanta este prietenia intr-o relatie. Vor avea grija, insa, ca distanta dintre voi sa fie din ce in ce mai mare, pana cand nici macar amici nu vei mai putea fi numiti. Poate doar cunostinte.

PESTI

Stii farsa aia cand tipul zice ca se duce dupa tigari si nu se mai intoarce? La Pesti nu e farsa, e realitate. Vor inventa o “scuza” si dusi vor fi. Mai exista si varianta distantarii si racirii fata de partener, pana cand acesta din urma va renunta singur.

 

 

 

SURSA: horoscopefriends.co.uk

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole