Cele mai nepotrivite zodii pentru o relatie pe termen lung

02 mai 2019,
Vizualizari: 274.245, 1 azi
zodii nepotrivite pentru o relatie

Leu

Cu siguranta nu ti-ai dori langa tine o persoana din zodia Taurului sau Scorpionului. Diferentele sunt aproape ireconciliabile, iar efortul de a face relatia sa mearga ar fi prea mare ca sa merite. Dorinta Leului de a conduce se va bate cap in cap cu dorinta de dominare a Scorpionului si niciunul dintre ei nu va fi dispus sa cedeze.

Ce sa alegi: Berbec sau Sagetator.

Fecioara

Persoanele din zodia Fecioarei ar trebui sa evite sa se intalneasca cu cei nascuti sub semnul Sagetatorului. Constiinciosi si sarguinciosi, cei din Fecioara nu vor putea intelege stilul de viata al Sagetatorului: aventurosi si rebeli.

Ce sa alegi: Taur sau Capricorn.

Balanta

Capricornul si Racul sunt zodiile pe care astrologii nu le gasesc compatibile cu zodia ta. Iar cea mai mica compatibilitate o ai cu Capricornul. Balanta este in cautare de echilibru si isi doreste alaturi un partener constant. In timp ce Capricornul este o persoana destul de haotica, ce nu poate intelege stilul de viata al Balantei.

Ce sa alegi: Gemeni sau Varsator.

Scorpion

Ar trebui sa ai grija cu persoanele din zodia Leul si Varsator. Mai ales cu Leul, intrucat natura lui dominatoare si inflexibila nu este compatibila cu dorinta ta de dominare si putere. Oricat de mult ati incerca, fiecare are o latura greu de stavilit: dorinta de a conduce.

Ce sa alegi: Rac sau Pesti.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole