Cele mai bune locuri in care sa faci sex in functie de zodie

16 iulie 2019,
Vizualizari: 5.774, 1 azi
Cele mai bune locuri in care sa faci sex

Leu: Se vede bine, in public?

Leul este o fire dramatica, ii place sa fie tot timpul in centrul atentiei, iar sexul nu face exceptie. Lui ii place sa faca sex oriunde, numai sa fie vazut, ca sa fie admirat. Sansele sa faca sex pe balcon, in fata geamului deschis sau sa se filmeze facand amor sunt sanse foarte mari.

Fecioara: Sa fie curat

In perfectionismul lor, Fecioarele vor curatenie. Asternuturile trebuie sa fie curate, parfumate, apretate, calcate, casa sa fie aranjata. Incearca sa-ti pastrezi comentariile, pentru ca Fecioarelor nu le plac criticile. Creierele lor sunt niste calculatoare perfecte si vor tine minte toate erorile pe care le faci. Nu vor sa-si piarda timpul cu cineva care nu merita.

Balanta: Oglinda, oglinjoara

Balantele sunt stilate si elegante si apreciaza frumusetea sub toate formele sale. De aceea n-ar trebui sa te mire faptul ca va vrea sa faca amor in fata unei oglinzi mari in care sa se admire si isi vada partenerul simtindu-se bine.

Scorpion: Putina tortura

E cineva fan “Fifty Shades of Grey”? Probabil va zice da un Scorpion. Sunt fanii sexului cu putina tortura, joc de roluri, catuse si alte jucarii sexuale. Scorpionii sunt, insa, foarte selectivi, ca sa fie siguri ca nu vor fi refuzati cand vor propune lucruri deocheate.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole