Ultimele

Cel bun, Cel rau, Cel afemeiat? Afla cum sunt barbatii, in functie de zodie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Cel bun, Cel rau, Cel afemeiat? Afla cum sunt barbatii, in functie de zodie

Ce eticheta crezi ca i se potriveste barbatului de langa tine? Daca stii ce zodie este, iata ce spun specialistii despre fiecare in parte.

Berbec: Gata la minut

Semn de foc, Berbecul este gata la minut. Punct ochit, punct lovit! N-are nevoie de  povesti, de explicatii, de extrastimulari. Pentru el sunt pierdere de vreme. Daca esti in cautarea unei aventuri rapide, Berbecul este cea mai indicata zodie.

Taur: Romanticul

Pe cat de impulsiv este Berbecul, pe atat de rabdator este Taurul. Ii place sa ia cine romantice, sa bea un pahar de vin. Preludiul este punctul forte al Taurului. Daca vrei romantism, cauta pe cineva din aceasta zodie.

Gemeni: Vorbaretul

Barbatului din zodia Gemenilor ii place foarte mult sa vorbeasca. Vei fi fascinata de monoloagele lui seducatoare si “picante”. Daca te incanta sexul la telefon sau iti place sa ti se vorbeasca deocheat in pat, Gemeni este zodia pe care o cauti.

Rac: Indragostitul

Racii sunt semne emotionale. Pentru barbatul Rac sexul nu este ceva mecanic, este un act poetic, este frumusetea dragostei. Daca esti in cautare de emotii si sentimente in dormitor, Racul este ceea ce ti se potriveste.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 27 aprilie 2019