Problemesex

Ce zodii se casatoresc in 2024

Ce zodii se casatoresc in 2024

Anul 2024 este anul in care o poti lua de la capat. Uita de treburile uzuale, uita de cum stii sa faci totul – acest an este despre a ne scutura viata ca sa putem face mai mult din ce rezoneaza cu noi la nivel profund si personal.

Asta poate sa insemne sa iti parasesti o cariera, o reputatie, o relatie sau un mod vechi de a face lucruri pentru ceva ce simti ca iti aduce mai multa satisfactie emotionala.

 
 

Iata ce zodii se casatoresc in 2024.

Berbec

Berbecii implicati in relatii de cuplu vor avea o dorinta foarte mare de a se aseza la casa lor. Cei singuri isi vor cauta, insa, fara succes, se pare, sufletul pereche, tot anul.

Cea mai puternica rugaciune pentru casatorie. Rosteste-o in fiecare zi pentru o casatorie grabnica si fericita!

Taur

Taurii se vor gandi de multe ori inainte de a lua decizia de a se casatori. Si vor face pasul doar daca au gasit motive serioase sa o faca.

Gemeni

Gemenii se vor lasa ghidati de parteneri. Daca acestia vor face o propunere in sensul casatoriei, vor merge mai departe, daca nu, nu.

Virgina la casatorie! „Am asteptat 32 de ani sa fac sex si n-au fost artificii”

Rac

Se pare ca Racii care se casatoresc in 2024 vor avea parte de noroc. Sansele de a-si gasi sufletul pereche sunt foarte mari pentru nativii zodiei.

Leu

Leii au sanse nule de a se casatori in 2024. Ei se concentreaza mai mult pe propriile dorinte si se pare ca partenerii lor “trag” in directia opusa.

7 lucruri pe care nu ţi le spune nimeni despre căsătorie. Sigur nu le-ai auzit până acum!

Fecioara

Anul 2024 pare promitator pentru Fecioarele implicate in relatii de cuplu care decid sa se casatoreasca. Astrele le surad si celor singuri care au sanse mari sa isi gaseasca sufletul pereche.

Balanta

Mari iubitoare de libertate, Balantele care decid sa se casatoreasca in acest an par a avea succes. Astrologii spun ca acesta este cel mai potrivit an pentru ei.

Scorpion

Daca Scorpionii care se casatoresc in 2024 vor hotari sa renunte la incapatanare pot avea un mariaj fericit. Sansele unei despartiri rapide cresc proportional cu nivelul orgoliilor partenerilor.

Sagetator

Ca sa se poata casatori in 2024, Sagetatorii trebuie sa fie foarte insistenti si sa depuna eforturi mari. Doar in acest caz rezultatul va merita stradania.

Capricorn

Capricornii nu sunt pregatiti pentru un asa pas important in 2024. Unii pot face acest pas doar daca se intalnesc cu o veche iubire si se va reaprinde focul pasiunii.

Varsator

Succesul in latura profesionala ii va tine departe de casatorie pe nativii zodiei. Totusi, daca unii hotarasc sa faca pasul cel mare, astrologii prevad un viitor luminos pentru ei si partenerii lor.

Pesti

Pestii sunt sfatuiti sa mai amane casatoria, anul 2024 nefiind unul prilenic pentru o asa decizie importanta. Cei care vor hotari totusi sa faca pasul spre altar trebuie sa fie precauti.

Sursa: gotohoroscope.com

Exit mobile version