Ultimele

Ce pereche ti se potriveste in functie de luna in care te-ai nascut

Relatii & Cuplu » Horoscop » Ce pereche ti se potriveste in functie de luna in care te-ai nascut
Ce pereche ti se potriveste

Te intrebi daca undeva se gaseste sufletul tau pereche si daca il vei intalni? Iata ce fel de persoana ar trebui sa cauti.

Ianuarie

Daca v-ati nascut in luna ianuarie: Cei nascuti in aceasta luna sunt puternici, independenti si analitici. Ei sunt adevarati lideri, extrem de creativi si usor ies in evidenta in multime. De aceea au nevoie de o persoana puternica care sa ii stie slabiciunile, dar sa nu le foloseasca impotriva lui, scrie Bewoman.ro.

Februarie

Daca v-ati nascut in luna februarie: Persoanele nascute in februarie sunt extrem de intuitive, comunicative si sociabile. Au nevoie de un om care sa ii inteleaga, sa fie iubitor, bland si romantic, iar conversatiile cu el sa fie interesante si distractive.

Suflete pereche karmice: Cine este sufletul tău pereche în funcție de semnul tău Lunar?

Martie

Daca v-ati nascut in luna martie: Cei nascuti in luna martie profita de oportunitatile pe care le ofera viata si castiga bani ușor. Uneori este dificil sa stea cu un om care nu ii inteleg. Persoana potrivita trebuie sa descurcareata, ambitioasa si cu picioarele pe pamant. De asemenea, omul de langa ei nu ar trebui sa fie posesiv.

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 16 august 2023