Cat de rea esti atunci cand te insala? Femeile Scorpion se razbuna crunt

07 martie 2020,
Vizualizari: 39.849, 1 azi
Cat de rea esti - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - portrait-4640987_1920

Probabil ca nicio femeie nu ramane indiferenta cand afla ca partenerul a inselat-o. Iata cum reactioneaza femeile la o infidelitate, in functie de zodie.

Berbec

Natura aceste femei este razbunatoare, insa daca iubeste cu adevarat va ierta initial o infidelitate, dar asta nu inseamna ca va trece peste. Femeia Berbec va pregati o razbunare temeinica celui care a inselat-o, scrie BEWOMAN.RO.

Taur

La o infidelitate, femeia Taur nu se va desparti de partener, dar el va trebui sa munceasca din greu pentru a fi iertat. Daca banii nu sunt suficienti in aceasta relatie, atunci va avea loc o despartire.

Gemeni

Femeile nascute in acest semn zodiacal sunt impulsive si nu stiu cum reactioneze la vestea ca au fost inselate. Acestea reactioneaza fara sa gandeasca, orbite de furie, asa ca se poate astepta la orice de la ele.

Rac

Femeia Rac iarta cu greu o infidelitate sau decide sa rupa relatia. Vor crede ca vor avea de suferit, vor pune multe intrebari partenerului, insa vor gasi in cele din urma puterea de a merge mai departe.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole