Problemesex

Care este cea mai mare fantezie a ta, in functie de zodie

cea mai mare fantezie

Zodia in care te-ai nascut poate spune foarte multe despre tine. Astrologii au alcatuit un profil amoros al tuturor zodiilor. Esti pregatit sa afli ce au spus despre zodia ta? Citeste in continuare!

Berbec

Berbecii sunt firi pasionale si nerabdatoare, gata imediat sa treaca la treaba. Nu te vor lua niciodata cu zaharelul, sunt directi si chiar insistenti. Un Berbec stie ce vrea, cu cine vrea si nu se va lasa pana cand nu va obtine ce vrea.

Compatibilitate sexuala: Leu, Sagetator, Gemeni, Varsator.

Fantezie: sex spontan.

Taur

Taurul este mai romantic, el trebuie sa-si activeze toate simturile. Cel mai probabil, o partida de sex incepe cu o cina romantica intr-un spatiu frumos amenajat, un masaj relaxant spre erotic. Sunt parteneri extraordinari si in pat, si in afara lui.

Compatibilitate sexuala: Fecioara, Capricorn, Rac, Scorpion, Pesti.

Fantezie: sex pe petale de trandafiri.

Citeste si: Top fantezii sexuale la femei si barbati! Diferentele nu sunt foarte mari

Gemeni

Gemenii vorbesc mult, inclusiv in pat. Vor spune tot timpul ce vor, cum vor, unde sa-i atingi, cand, cum. Vei primi toate indicatiile necesare. In plus, nu se dau in vant dupa preludiu, trec direct la fapte.

Compatibilitate sexuala: Leu, Sagetator, Balanta, Varsator, Berbec.

Fantezie: sex cu cuvinte deocheate.

Rac

Racii fac sex cu emotiile lor. Nu trec la fapte in dormitor daca nu sunt se simt conectati emotional cu partenerii. Daca nu simt intimitatea, Racii nu trec mai departe. Iar odata ce se simt conectati cu partenerul, timiditatea este uitata, ies din carapace si devin parteneri intensi si pasionali.

Compatibilitate sexuala: Taur, Fecioara, Capricorn, Scorpion, Pesti.

Fantezie: sex bazat pe incredere.

Leu

Leul vrea sa fie laudat. Daca vrei sa-l vezi pasional, salbatic, nu trebuie decat sa-i stimulezi egoul. Sunt parteneri devotati si vor face tot ce le sta in putinta ca sa-si satisfaca partenerul. Sunt amanti grozavi.

Compatibilitate sexuala: Berbec, Sagetator, Gemeni, Balanta, Varsator.

Fantezie: sex cu complimente.

Te mai poate interesa: Trebuie sa stii asta despre fanteziile sexuale! E dovedit!

Fecioara

Fecioara este romantica, dulce si pasionala. Prefera abordarile dragastoase si nu se dau in vant dupa sexul dur. II place sa isi descopere partenerul in timp ce face amor.

Compatibilitate sexuala: Taur, Capricorn, Rac, Scorpion, Pesti.

Fantezie: sex de moda veche.

Balanta

Balanta are tendinte kinky. Este un partener ideal de amor, daca iti place sexul salbatic, pasional, cu jocuri de roluri si fetisuri.

Compatibilitate sexuala: Gemeni, Varsator, Berbec, Leu, Sagetator.

Fantezie: sex cu jucarii de toate felurile.

Scorpion

Scorpionii stiu cand sa fie romantici si cand sa fie salbatici. Au alternari care iau prin surprindere partenerul de amor. Fii sigur ca daca ofera ceva in pat, asteapta sa primeasca inapoi.

Compatibilitate sexuala: Rac, Pesti, Gemeni, Balanta, Varsator.

Fantezie: sex dominator.

Sagetator

Sagetatorii fac dragoste, insa nu pe termen lung. Sunt pasionali si sentimentali, dar dispar din peisaj imediat ce se termina partida. Sunt egoisti, nu le plac angajamentele pe termen lung.

Compatibilitate sexuala: Leu, Berbec, Gemeni, Balanta, Varsator.

Fantezie: sex cu tehnici si pozitii noi.

Capricorn

Capricornii se aprind mai greu, dar si cand o fac, e greu sa-i mai opresti. Sunt pasionali si foarte rezistenti in pat. Ar putea sa-ti faca pe plac si toata noaptea fara sa oboseasca.

Compatibilitate sexuala: Taur, Fecioara, Rac, Scorpion, Pesti.

Fantezie: sex cu rabdare.

Varsator

Varsatorilor le place sa incerce de toate. Nu sunt incantati de lucrurile obisnuite si vor avea grija sa te anunte de la inceput.

Compatibilitate sexuala: Gemeni, Leu, Berbec, Sagetator

Fantezie: BDSM.

Pesti

Pestii traiesc intr-o lume a lor, plina de fantezii, pe care vor sa le transpuna apoi si in realitate. Sunt nebunatici in dormitor, incantatori si foarte pasionali.

Compatibilitate sexuala: Scorpion, Rac, Taur, Fecioara, Capricorn.

Fantezie: sex cu joc de roluri.

Sursa: thoughtcatalog.com

Imagine de Enrique Meseguer de la Pixabay

Exit mobile version