Cand sa o ceri de nevasta, in functie de zodia ei

06 iunie 2019,
Vizualizari: 16.503, 1 azi
Cand sa o ceri de nevasta

Sagetator

Femeile Sagetator sunt romantice si nebunatice si vor accepta barbatul care va fi dispus sa traiasca la fel de copilaros ca si ele. Femeile Sagetator au cerinte emotionale ridicate si un barbat obisnuit nu se poate ridica la nivelul lor. Doar un barbat suficient de puternic va fi acceptat pentru casatorie.

Capricorn

Femeile Capricorn pretuiesc foarte mult iubirea si casatoria nu este un joc pentru ele. Desi se indragostesc destul de repede, nu fac pasul cel mare foarte usor. Vor accepta un barbat care le va intelege incapatanarea.

Varsator

Femeile Varsator sunt in cautarea unui partener pentru o viata, care sa o inteleaga si sa o trateze ca egal al sau. Ele cred ca mariajul este ca un joc de sah in care descoperi zi de zi punctele forte ale celuilalt.

Pesti

Femeile Pesti sunt firi emotionale, timide, dar care lasa aparenta unor femei sofisticate. Ele au nevoie de un suflet care sa le vindece sufletul, caci ranile lor sunt destul de multe. Femeia Pesti va accepta ca sot barbatul care ii va intelege si accepta trecutul.

 

 

Sursa: fateclick.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole