Vrei un copil? Iata ce trebuie sa stii cand faci sex

15 octombrie 2019,
Vizualizari: 7.997, 1 azi
Avantajele sexului de impacare

Conteaza cat de “adanc” este eliberata sperma, pentru ca o femeie sa ramana gravida?, intreaba mai multe cititoare ale site-ului smartparenting.com.

Daca vrei sa faci un copil, raspunsul la aceasta intrebare te poate interesa.

Sperma aflata in jurul zonei vaginale sau vulvei, chiar daca nu este in vagin, poate conduce la o sarcina. Sperma este un fluid dens, de culoare albicoasa, eliberata de penis in timpul ejacularii. Acest fluid contine milioane de spermatozoizi. Este de-ajuns ca unul singur dintre acestia sa ajunga la ovul pentru ca o femeie sa ramana insarcinata.

Deci nu sperma conteaza foarte mult, ci spermatozoizii. Sperma are menirea de a “hrani” spermatozoizii si nu ii ajuta prea mult la “transport”, cu atat mai mult cu cat si vaginul, prin fluidele care il lubrifiaza, contribuie la crearea mediului propice pentru spermatozoizi sa avanseze.

Daca femeia doreste sa ramana insarcinata, ejacularea in vagin “scurteaza” drumul catre ovul. Atentie, insa, daca vrei sa preintampini o sarcina si folosesti ca metoda de contraceptie ejacularea in afara vaginului, sarcina poate aparea daca sperma ajunge in contact cu zona vaginala.

 

Sursa: smartparenting.com.

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole